Haberler

Hakan Hatipoğlu, "Net konuşuyorum" diyerek Survivor 2021'in şampiyonunu açıkladı

Güncelleme:

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yapımı Survivor'da final heyecanı şimdiden yaşanmaya başladı. Yarışmanın yorumlarının yapıldığı Survivor Panorama'da konuşan eski yarışmacı Hakan Hatipoğlu, 'net konuşuyorum' diyerek bu yılın şampiyonunun Poyraz olacağını açıkladı.

TV8 ekranlarının ilk yayınlandığı günden itibaren ilgiyle izlenen yapımı Survivor, heyecan ve adrenalin dolu bölümleriyle reytinglerde kıyasıya rekabet yaratıyor.

Hakan Hatipoğlu, Survivor 2021'in şampiyonunu açıkladı

"SURVİVOR ŞAMPİYONU %90 POYRAZ"

Yarışma üzerinden yorum yapılan ve gündüz ekrana gelen Survivor Panorama'da konuşan eski yarışmacı Hakan Hatipoğlu, Survivor'ın bu yılki şampiyonu hakkındaki fikrini söyledi. 'Net konuşuyorum' diyerek açıklamasını yapan Hatipoğlu, "Benim için Survivor şampiyonu %90 Poyraz. %90 diyorum o kadar da net konuşuyorum. %90 Poyraz yüzde onu da artık İsmail ile Ayşe paylaşırlar. Ben bunu ilan ettim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Hatipoğlu Acun Ilıcalı Haberler

500

Yorumlar (36)

Bozbulanik:

Algı operasyonları şimdiden başladı, İsmail BALABAN varken poyrazın şampiyon olacağını açıklamak akıl işi değil!

8
8
yanıtYanıtla
ellisekiz:

madem şampuan belli izlemeye gerek yok değilmi.

10
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Boş işlerin şampiyonlari

8
3
yanıtYanıtla
Murat kaya:

Güzel

yanıt0
yanıt0
Murat kaya:

Boş işlerin şampiyon

yanıt0
yanıt0
75_06:

İsmail Balaban

5
5
yanıtYanıtla
BİRİSİ YORUM YAPIYO:

Zaten oyunun algoritmasını bir survivor yarışmacısı açıklamıştı: *acun kimin ne zaman kazanacağını belirliyor, BİZ ona göre oynuyoruz, belirli kişinin kazanmasını sağlarsak, bize belirli miktarda para ödeniyor, sağlamazsak eleniyoruz *adada aç kaldığımız filan yok, önceden atıştırmamız için bize birkaç yiyecek veriyorlar zaten *ilerleyen günlerde şampiyon belirleniyor SMS filan da yalan..

6
2
yanıtYanıtla
Tamam sensin:

Sen yorum yapmayı bırak senaryo Yaz dostum. Giden yarışmacılar 15 20 kilo veriyor aç kalmıyoruz demismisler.

yanıt3
yanıt2
Tamam Sensin ):

Valla birisi yorum yapıyor nickli arkadaş doğru söylüyor olabilir. Geçen sene Anlat Bakalım''da Kupa kelimesini anlatan kim Cemal can şampiyon oldu kupayı kaldırdı :) Bu senede en başında Poyraz Kupa kelimesini anlattı ve acunda 90 şampiyon olacağını duyurdu :) geçen sene dizi film vs hiçbirşey yoktu acun izlenme rekoru kırdı ama bu sene çok az kişi izlediği için acundan aylar öncesinden şampiyonu açıklamış olabilir :)

yanıt5
yanıt0
MEMET33:

YAHU ALLAH AŞKINA SALAKMISINIZ BU PROGRAMLARI İZLİYORSUNUZ. ???

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title