Haberler

Hadise, Süper Mini Elbisesiyle Almanya'yı Salladı

Güncelleme:

Almanya'da konser veren Hadise, süper minisiyle hayranlarının nefesini kesti. İzleyiciler, ünlü şarkıcının dans şovundan gözlerini alamadı.

Giydiği her kıyafetle olay olan ünlü şarkıcı Hadise, Almanya konserinde süper minisiyle dans ederken gözleri şaşı etti.

YABANCI ŞARKICILARI ARATMADI

Hadise'nin dans şovu, yabancı şarkıcıları aratmadı. Süper mini elbisesiyle dikkatli bakışları üzerine toplayan ünlü şarkıcıyı izleyenler gözlerini alamadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Almanya Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

malatyali:

Haya edep kalmamış

32
2
yanıtYanıtla
Can DEP:

Bende Almanyada yaşiyorum Almanyanin sallandiğıni görmedim duymadim his etmedim Valla Ne Zeman olmış : )))

23
1
yanıtYanıtla
vayyy:

pis mikrop

yanıt0
yanıt2
Gülo:

Vallahi hep ayni vücud gösterisi ..artik moda olmus sarki soylemek yerine vucud gosterisi on planda..artik Turkiyemiz nereye dogru ilerliyor anlamis degilim .ne edep ne saygi nede artik dilim varmiyor konusmaya hep televizyon da acik sacik dengesiz görüntüler..

10
8
yanıtYanıtla
Gelecek:

Birgün gelecek bir ayağı çukura düştüğü zaman eyvah eyvah eyvahlar. şöyle arkaya baktığı zaman. tüüüh tüüüüüh ben ne yapmışım. insanda biraz edep. İllede edep. çoook yazık. nicelerinin günaha girmesine sebep olmakta. defter doluyor ne diyelim. inşaallah kendine gelirde islamın güzelliklerine döner.

15
2
yanıtYanıtla
işe yaramaz:

iyide bunların fabrika ayarları bozuk. Resetlemek bunlarda işe yaramaz. İslam kim bunlar kim. yan yana anmak bile saçma .

yanıt3
yanıt0
danny:

turk insani abaza olmasaydi hadise bukadar tutulmazdi

4
0
yanıtYanıtla
.:

ALEYNA TİLKİ GEÇTİ BUNU

2
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Hayalini bile kuramayacağı kadar Para kazandı.

2
0
yanıtYanıtla
ACI CEKEN:

Geldi köseyi döndü gitti, villalarda yasiyorlar biz halkin sayesinde, acimazlar fakir fukaraya aclicdan ölsende, dünya düzeni bozuk..Kimi bu dünyada cenneti kimi de cehennemi yasiyor, yoksulluk icinde sürüne sürüne

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title