Haberler

Canlı yayında ilginç anlar! Sunucu ve muhabir birbirlerine iltifatlar yağdırdı

Güncelleme:

İstanbul'daki kar yağışından son gelişmelerin aktarıldığı Habertürk canlı yayınında ilginç anlar yaşandı. Sunucu Hülya Hökenek ve yayına bağlanan Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel arasındaki karşılıklı iltifatlar sosyal medyada gündem oldu.

Meteoroloji ve AKOM'un bir süredir uyardığı kar yağışı bugün itibariyle İstanbul'da kendini gösterdi. Kar yağışı ile ilgili son gelişmelerin aktarıldığı Habertürk canlı yayını ise ilginç anlara ev sahipliği yaptı. Yayına bağlanan Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel ile sunucusu Hülya Hökenek arasındaki karşılıklı iltifatlar televizyon başındaki seyircileri gülümsetti.

"SEN DAHA GÜZEL GÖRÜNÜYORSUN"

Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel, "Kar çok güzel yağıyor şu an." dedi. Bunun üzerine araya giren Hülya Hökenek, "Sen de çok güzel görünüyorsun" şeklinde yanıt verdi. Daha sonra Öztel'in "Sen daha güzel görünüyorsun, beyaz beyaz kar gibi" diyerek karşılık vermesi gündem oldu.

EVLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medyaya damga vuran bu diyaloğun ardından Hülya Hökenek'in evli olup olmadığı gündeme geldi. 34 yaşındaki sunucunun Kamer İncedursun ile evli olduğu ortaya çıktı. Ünlü sunucu ekranda eşinin soyadı olan 'İncedursun'u kullanmıyor.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Hülya Hökenek Fatih Altaylı Habertürk Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (11)

Orhan Demiral:

Size illa magandalik olacak şey gerekir. Güzel şeyler oluyorsa anlamazsınız

66
22
yanıtYanıtla
sem sem:

ya abartılacak bişey yok kadın güzel görünüyosun derken karlar yayıyor karlar içerisinde demek istemiş adamda bir cevap vermek istemiş sadece

77
10
yanıtYanıtla
vahdettin:

Hayır öyle yazılmışki iki medeni insan milyonların karşısında olması gerektiği bir davranış sergilemiş,ne bekleniyordu birbirlerine küfürmü etselerdi beklentilerimizi gerçeklerimiz karşılayamıyormu anlayamadım.

58
9
yanıtYanıtla
mustafa günaydın:

Ne güzel işte, normal karşılanması gereken bir durum. İhtiyacımız yok mu böyle şeyler duymaya.

38
7
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

sonra kocam beni kıskandı, sonra geçimsizlik var evde sonrası ta ayrılıklar, cinayetler vs. buradan oraya varır mı demeyin, bunların olayında dönmeyebilir ama her yangın küçük bir kıvılcımla başlıyor. hiç gerek yok yanlış anlaşılmaya mahal verecek boş boğazlığa.

19
24
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel, Sunucu Hülya Hökenek' in kalbinin mühendisi olmak istiyor kesin. Hava durumu onu gösteriyor.

14
19
yanıtYanıtla
Bahadır Yıldırım:

İnsanın içini ısıtan bir diyalog...Bence her işte böyle kısa,duygusal ve sanatsal nüanslar olmalı.

14
14
yanıtYanıtla
Gürkan SARIALİOĞLU:

Millet fitne fücur olmuş komple kötü bir şey yok burada yok evli olduğu ortaya çıktı falan saçma saçma şeyler iki insanın birbirine iltifat etmesine dahi alışkın değiliz anlaşılan yazık bize.

17
4
yanıtYanıtla
Hilmi Kanber:

al sana yeni bir aldatma daha

4
16
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Kocan bunu görmüştür kavga başladı laflar biraz garip olmuş

2
7
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title