Haberler

Bugün evlenecek olan Gupse Özay ve Barış Arduç'un nikah detayları belli oldu

Güncelleme:

6 yıldır mutlu bir ilişkileri olan Barış Arduç ve Gupse Özay çifti bugün Çeşme'de nikah masasına oturuyor. Koronavirüs salgını nedeniyle düğün yapmayacak olan çift, törene sadece aile ve yakın dostlarını davet etti.

2014 yılında sette başlayan aşklarını mutlu bir şekilde sürdüren Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinin evleneceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İki ünlü oyuncu, bu akşam Çeşme'deki yazlıklarında hayatlarını birleştirecek. Çiftin nikah töreninin detayları da belli oldu.

NİKAHA SINIRLI SAYIDA İNSAN KATILACAK

Çiftin nikahına, nikah memuru ve şahitlerin yanı sıra sınırlı sayıda aile üyeleri katılım gösterecek. Özay ve Arduç'un nikaha katılacak aile üyelerini hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda önceden uyardığı öğrenildi.

VİRÜS NEDENİYLE DÜĞÜN YAPMAYACAKLAR

Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinin, Covid-19 salgını nedeniyle bu sene düğün yapmayacağı öğrenildi. Çiftin önümüzdeki yıl görkemli bir düğün yapması bekleniyor.

Gupse Özay ve Barış Arduç'un nikah detayları belli oldu

BALAYINA ÇIKMAYACAKLAR

Çift balayı içinde herhangi bir plan yapmadı. Arduç ve Özay, evlendikten sonrada Çeşme'de yazlıklarında tatil yapmayı sürdürecek.

"GÜNÜ GELDİĞİNDE EVLENİRİZ" DEMİŞTİ

Barış Arduç, geçtiğimiz yıllarda 'evlilik' iddiaları hakkında, "Günü geldiğinde haberiniz olur. Ben bu konuları çok konuşmayı sevmiyorum. Vakti geldiğinde sizinle paylaşırız. Mutluluk paylaştıkça çoğalan bir şeydir." demişti.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Barış Arduç Gupse Özay Çeşme Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (34)

ÇAPKIN KIZ ASLI:

GENÇSİNİZ PARANIZ VAR NE GÜZEL MUTLU YAŞAYIP GİDERKEN NİYE EVLENİRLER ANLAMADIM. BU DEVİRDE EVLENMENİN MODASI GEÇTİ TUT BİR EV YAŞA BERABER BAKTINIZ SIKILMAYA BAŞLADINIZ BİRİNİZ EVDEN ÇIKAR GELSİN YENİ AŞKLAR

6
18
yanıtYanıtla
Şirin teyze:

Merhaba fıstık

yanıt2
yanıt1
KAPI KOLU:

sana mı soracaklardı be tuh keşke sana danışsalardı ya bak düşünemediler aslı bey mi cengizhan bey mi yahu

yanıt11
yanıt1
Emooo:

Hamit abi yine mi sen! Yeter artık millete yalandan ters gitme Hamit abimmm

yanıt0
yanıt1
Ron:

Sulukulede sur dibinde yapsınlar, gelin aracı da dacia olsun

5
10
yanıtYanıtla
Zzzzzzzzz:

Taman bee yaaaa...

yanıt7
yanıt1
Rüknettin dede:

Selam Sakaryalı hatunSelam ürkek ceylanım.

7
7
yanıtYanıtla
kürt:

gupse ne abi

3
9
yanıtYanıtla
NNNNN:

kafkas kökenli bir isim olur kalbimin canı demek

yanıt3
yanıt0
Fulya:

Cook sevindim.Duzgun insanlar Allah mesut etsin

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title