Haberler

Gülben ile Seda'nın 'Reklam Savaşı' Kızıştı

Güncelleme:

Seda Sayan'ın 3 yıl önce 750 bin dolar karşılığında rol aldığı firmanın yeni yüzü Gülben Ergen, reklam için 750 bin liraya anlaşarak daha düşük bir fiyata imza attı.

Gülben Ergen 2 günde 750 bin lira kazandı ama yine de Seda Sayan'ın kazancını geçemedi.

YÖNETMEN METİN AROLAT

Ünlü markaların aranılan yüzü olan Gülben Ergen, bir marketler zinciriyle anlaştı. 10 reklam filmlik anlaşma yapan Ergen, geçtiğimiz hafta gerçekleşen çekimleri iki günde tamamladı.

Yönetmenliğini ünlü sanatçı Metin Arolat'ın yaptığı reklam filmleri, firmanın Fındıklı mağazasında çekildi. Fotoğrafları Ergen'in yakın arkadaşı Nihat Odabaşı çekti. Ergen'in bu anlaşmadan 750 bin lira aldığı öğrenildi.

SEDA'NIN YANINA YAKLAŞAMADI

Seda Sayan, 2012 yılında aynı firmanın reklam yüzü olmuş ve 750 bin dolar (o dönemde 1.4 milyon lira) almıştı. Ancak Gülben Ergen, aldığı 750 bin lirayla sahnelerdeki rakibi Seda Sayan'ın yanına yaklaşamadı.

Çekimleri iki günde tamamlanan reklam filmlerinde ünlü sanatçıya genç oyuncu Neslihan Günaydın Aka eşlik etti.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Gülben Ergen Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (7)

melishanmobilWeb@haberler.com:

Sizin o dedıgınız paraları ben ve hatta belkide bizler hıç bırarada gormedık goremıycez byuk ıhtimal onun için bi-ze-ne??

9
0
yanıtYanıtla
Saclarini siyaha boyamismobilWeb@haberler.com:

Sedada cok reyting topluyo

2
6
yanıtYanıtla
mersinlimobilWeb@haberler.com:

Tas atıpta kollarımı yoruluyorki bu kadar parayı bunca ac insan varken böyle gereksizlere yediriyorlar bu paralar helalmi yani hakmı ettiler bide kalıp müslümanlık taslarlar yazık cok yazık

4
0
yanıtYanıtla
zengin ablalarmobilWeb@haberler.com:

Koca issiz kalinca is basa dustu gulben apla calismak zorunda kocayi yakinda postalamazsa iyidir erhan yandiginin resmidir

2
0
yanıtYanıtla
...mobilWeb@haberler.com:

Bu paralari ne yapiyolar gozleri doyacakmi

1
0
yanıtYanıtla
mersinlim@m.m:

Tabiki doymayacak birlikte olduklari adamlara bakin hic siradan maddi durumu kötu biri var mi bir isciyle memurla evlenmezler islerine gelmez

yanıt1
yanıt0
Fatma UzunermobilWeb@haberler.com:

Hepsinin canı cehenneme. Bıktık bu pisliklerden allahım. Ülkeme aydın. Kültürlü sanatçılar nasip et seda sayan kusura bakmasın kimsede ama bir ibrahim tatlı ses. Bir seda sayan. İki side gördüğüm en en cehili. İnsan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title