Haberler

Guido Senia, sevgilisi Şeyma Subaşı'nı öpücüklere boğdu

Şeyma Subaşı, YouTube hesabından sevgilisi Guido Senia ile İstanbul'da geçirdiği bir günü paylaştı. Guido'nun Şeyma'yı öpücüklere boğarak övgü yağdırdığı anlar ise videoya damga vurdu.

Günlük yaşantısını videoya çekerek YouTube kanalında paylaşan Şeyma Subaşı, son olarak sevgilisiyle geçirdiği günleri paylaştı. Şeyma'nın video çektiğini gören Guido Senia ise sevgilisini öpücüklere boğarak övgü yağdırdı

"ŞEYMA MÜTHİŞ BİR KADIN"

Yılladır birlikte olduğu Acun Ilıcalı ile yollarını ayıran Şeyma Subaşı, İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başladı. Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren Subaşı, kısa bir süre önce YouTube hesabı açarak günlük yaşantısını paylaşmaya başladı. Dün son videosunu yayınlanan Subaşı'nın Guido ile olan samimi görüntüleri dikkat çekti. Sevgilisiyle ev sahipliği yaptığı partiye hazırlık sürecini paylaşan Subaşı, sevgilisinin yanına giderek "Şeyma hakkında ne düşünüyorsun?" diye sordu. Sevgilisini çok sevdiğini söyleyen Guido ise "Şeyma müthiş bir kadın. Tam bir ilham kaynağı. Hayatımızda olduğu için hepimiz çok şanslıyız." diyerek öpücüklere boğdu.

Guido Senia, sevgilisi Şeyma Subaşı'nı öpücüklere boğdu

PARTİDE EV SAHİPLİĞİ YAPTILAR

Acun Ilıcalı ile birlikte olduğu süre zarfında sosyal medya hesabından herhangi bir reklam yapmayan Subaşı, sevgilisi Guido Senia ile bir deodorant tanıtımında oynadı. Çift, önceki gün rol aldığı markanın partisinde ev sahipliği yaptı.

Guido Senia, sevgilisi Şeyma Subaşı'nı öpücüklere boğdu

Guido Senia, sevgilisi Şeyma Subaşı'nı öpücüklere boğdu

Guido Senia, sevgilisi Şeyma Subaşı'nı öpücüklere boğdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Guido Senia Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba?
500

Yorumlar (40)

ASLI:

BENDE YAŞLI VE ZENGİN BİRİSİYLE BİR YILLIĞINA EVLİLİK YAPIP AYRILMAK İSTİYORUM. NAFAKAYI KAPTIĞIM GİBİ GENÇ SEVGİLİLERİ SIRAYA DİZMEK İSTİYORUM.

11
33
yanıtYanıtla
Bahattin dede:

GEL.GEL.GEL.GEL BİLİ BİLİ

yanıt8
yanıt1
Avni:

aslı sana gazoz içirmek şart oldu

yanıt26
yanıt1
PSİKOLOG:

ZAVALLI KIZ. . .

yanıt7
yanıt1
HAHA:

senin gibiler oldukça, sana pirim verenler de olacaktır. . hadi iyisin. . . :)

yanıt1
yanıt0
REAL:

Yaşlı ve zengin birisinin ilgisini çekebilecek neyin olabilir? O kızlar buralarda dolaşmaz. Sen birini bul anca, bulabilirsen.

yanıt0
yanıt0
ahmet burak:

bu şeyma gibi kamuoyunu ahlaksızlıklarıyla meşgul edenler hakkında acilen soruşturma açılmalı ve gerekli ceza verilmelidir.

27
6
yanıtYanıtla
ASLI:

BURASI ÖZGÜR BİR ÜLKE, ŞERİAT KURALLARI İLE YÖNETİLEN BİR YASAKLAR ÜLKESİ DEĞİL. ZORLAMA OLMADIĞI SÜRECE İKİ TARAFT İSTİYORSA İSTEYEN İSTEDİĞİ İLE İSTEDİĞİNİ YAPAR KİMSE KARIŞAMAZ HESAP SORAMAZ.

yanıt8
yanıt19
ziya:

SEN GİT SEVGİLİNLE EVLİ GİBİ TAKIL , ESKİ KOCANDAN PARA İSTE. . SONRA ŞEREFTEN BAHSET. .

19
2
yanıtYanıtla
Sarımarıyıldız:

Adaletimiz böyle hacı. Örneğin Karı adamı boynuzlar. boşanırken birde adama nafaka yazar hakimlerimiz, adaletimiz

yanıt3
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title