Haberler

Gizlice Evlenmişlerdi... Olay Yaratan Sözler!

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Hadise ile sessiz sedasız nikah masasına oturan iş insanı Mehmet Dinçerler, sosyal medya hesabından 'Başıma bir şey gelmez umarım' diyerek tartışma yaratan açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım ile 1,5 yıllık birlikteliğini sonlandırdıktan sonra aradığı aşkı iş insanı Mehmet Dinçerler'de buldu.

İlişkileri başladığı ilk günden bu yana çok konuşulan çift, geçtiğimiz aylarda evlilik kararı aldı.

Snob Magazin, ünlü çiftin 30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda evlendiğini duyurdu.

"ARADIĞIMIZ İNSANLARI BULAMIYORUZ"

Evlendikten sonra ne diyeceği merak edilen Mehmet Dinçerler'den ilk açıklama geldi.

İş hayatına dair açıklamalarda bulunan Dinçerler, "Başıma bir şey gelmez umarım ama bir haber gördüm. 'İşsizlik rakamları yükseldi' diye. Açıkcası pandemi sonrası hiçbir pozisyona aradığımız insanları bulamıyoruz. Hangi sektörde arkadaşımla konuşsam en büyük problemi nitelikli iş gücü ama sokağa baktığınızda işsizlik sorunsalı" dedi.

"HAYAT KİMSEYE TOZ PEMBE DEĞİL"

Sözlerini sürdüren Mehmet Dinçerler, "Hayatımızdaki bütün problemlerin ve sorunların sorumlusu kendimiziz ama suçu başka sebeplere atarak rahatlıyoruz. Bunun yerine sorumluluğu üzerinize alıp çözüme odaklanmamız ve bunun için çalışmamız, oturup ağlamaktan daha faydalı olur.

Hayat kimseye toz pembe değil. Her kriz yeni fırsatlar doğurur, krize sövmek yerine fırsatın peşinden koşanlar kazançlı çıkar, bu hayatta hiçbir şey tesadüf değildir, şans sadece hazırlıklı zihinlere güler ve başarıyı sürdürmek onu yakalamaktan çok daha zordur. Bu yüzden hiç durmadan kendimizi geliştirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Dinçerler'İn bu sözleri tartışma yarattı.

Mehmet Dinçerler'in bu çıkışı sonrası yapılan yorumlardan bazıları şu şekilde:

-Malatya'daki şubenizde 1.5 yıl çalıştım. Fırsatınız olur ve genel merkeze arkadaşlarımız tarafından atılan mailleri okursanız neden personel bulamadığınızı anlarsınız.

-Bunun nedeni metropol şehirlerde nitelikli personellere yapılan maaş tekliflerinin çok komik olması.

-Asgari ücret altı maaş teklif edilen, sigortası yatırılmayan bir yerde kim neden çalışmak istesin?

-İnsanlar artık sömürülmek istemiyor.

-Bir işveren bunu diyorsa bilin ki çalışan değil köle arıyordur.

MEHMET DİNÇERLER KİMDİR?

1988 yılında dünyaya gelen Mehmet Dinçerler, ünlü kahve markasının Türkiye CEO'sudur.

Türkiye'de Hacı Sayid'in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler'in oğludur. Baklavada tanınmış bir marka olan Hacı Sayid'in kurucusu Burhan Dinçerler, Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını 2012 yılında satın aldı ve markayı oğlu Mehmet Dinçerler'e teslim etti.

Türkiye'de yıllar önce yok olmaya yüz tutan kahve zincirini alıp yeniden canlandıran Mehmet Dinçerler, kısa süre içinde 65 şubeyle markayı yeniden piyasada tutmuştur.

Mehmet Dinçerler, 30 Nisan 2022'de şarkıcı Hadise ile evlendi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Mehmet Dinçerler Hadise Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title