Haberler

Gelinim Mutfakta Yarışmasında Cansu ve Diğer Yarışmacılar Puanlama Yüzünden Kavga Etti

Güncelleme:

'Gelinim Mutfakta' yarışmasının dün yayınlanan bölümünde gerilim tırmandı. Yemeklere puan verme sırasında yarışmacılardan Cansu, diğer gelin ve kaynanalarla tartıştı. Seslerin yükseldiği tartışmada taraflar sakinleştirilemedi.

Kanal D'nin sunuculuğunu Fatih Ürek'in yaptığı, beğeni ile izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta'ya yaşanan tartışma damga vurdu. Cansu, yemek puanlama sonrasında Hatice ve kayınvalidesi İlhame Hanım ile büyük bir tartışmanın içine girdi.

SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Fatih Ürek'in Ziyafet Hanım'a sorduğu soruya Hatice'nin cevap vermesi Cansu'yu öncelerinde sinirlendirdi. Fakat Sevgül Hanım'ın verdiği puanlar sonrasında Hatice'nin "Kesin 5 verdi, hiç şaşmaz" gibi imalı yorumları Cansu'yu ciddi anlamda öfkelendirdi.

Gelinim Mutfakta Yarışmasında Cansu ve Diğer Yarışmacılar Puanlama Yüzünden Kavga Etti

TARAFLARI SAKİNLEŞTİREMEDİLER

İki yarışmacı arasında yaşanan tartışmanın ateşi çok yükseldi. Sinirler gerildi, sesler çok arttı. İki tarafı da kimse sakinleştiremedi.

Gelinim Mutfakta Yarışmasında Cansu ve Diğer Yarışmacılar Puanlama Yüzünden Kavga Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gelinim Mutfakta Fatih Ürek Kanal D Magazin Haberler

500

Yorumlar (23)

Nadir:

Reyting için yapılmış bir kurgulamadır. . Gereksiz bir tartışma. . .

17
1
yanıtYanıtla
Eleştirmen:

Medya maymunları

12
1
yanıtYanıtla
Mehmet Turgut Özcan:

YAHU BU TÜR PROĞRAMLAR NE VEREBİLİYOR İNSANLARA GERÇEKTEN ANLAMIŞ DEĞİLİM. YETER ARTIK YA MİLLET UZAY ARAŞTIRMALARI YAPIYOR. BİZLER İNSANLARI DÜŞÜNDÜRÜCÜ GELİŞTİRİCİ PROĞRAMLAR YERİNE SAÇMA SAPAN PROĞRAMLARLA VAKİT GEÇİRİYORUZ. NE BU BE. YAZIKLAR OLSUN. REYTİNG UĞRUNA TOPLUMU DEJENERE EDEN PROĞRAMLARA SON VERİLMELİ. TV YÖNETMENLERİ SAHİPLERİ TİTREYİN KENDİNİZE GELİN.

10
0
yanıtYanıtla
alper:

çok saçma ve tamamen aptalca bu tür programlar kaldırılması lazım

7
2
yanıtYanıtla
Katil balina:

Bizim milletimiz bu kafayla giderse akılanmaz. . . Saçma sapan programlar ve reyting için birbirini yiyen insanlar. . . Altın için yapılan rezillikler. . . Ülke olarak asla ilerleyemeyiz bu kafayla. . . . . . . . .

7
0
yanıtYanıtla
Kürşad:

Saçma sapan programlar izlemeyin izletmeyin

6
1
yanıtYanıtla
ADSIZ:

bu tür programlar yasaklandıkça yeni versiyonları çıkıyor. herşey reytink ve kendini gösterme isteği için yapıyorlar . bu tür proğramları izliyen oldukça yenileri çıkacaktır.

6
0
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Bu tip programların yayınlanmasına izin veren Rtük yetkilileri sizler bu vatanın evlatları değil misiniz nasıl izin verirsiniz para geliri daha mı önemli yazık sizlere çok yazık öbür cihanda sizde hesap vereceksiniz.

4
0
yanıtYanıtla
Melek melek:

Hatice ile kayinvaldesi elensinler

3
1
yanıtYanıtla
azapay:

sizin canusnuz acaba yemketen sonra barda şarkı söylemeyemi gidiyor nasul kıyafetler onlar saçlar dağınız kaküller önde sanki yemek yapmıyor proğram öncesi şov yapıyor

yanıt1
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title