Haberler

Gelinim Mutfakta Yarışmasında, Gelinler Birbirine Girdi

Güncelleme:

Sunuculuğunu Fatih Ürek'in yaptığı, beğeni ile izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da gelinler birbirine girdi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Fatih Ürek'in yaptığı, beğeni ile izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da gelinler birbirine girdi.

Gelinim Mutfakta'da Yarışmasında Gelinler Birbirine Girdi

"ÜZERİNE GİDİYORSUNUZ"

Gelinim Mutfakta yarışmacısı Başak, "Çok süslü" dediği Emel ile, Ezgi'yi de alet ederek uğraşmaya başladı. Süsünü az bulduğunu söyleyerek onun beline tül bağlamaya başladılar. Bu durumu yakışıksız bulan Özüm onların yanına giderek önce sözle tepkisini gösterdi. Sonrasında da, Emel'in belinde sarılı olan tülü "Sessiz kaldığı için üzerine gidiyorsunuz! Yeter!" diyerek çıkarttı ve yere attı.

Gelinim Mutfakta'da Yarışmasında Gelinler Birbirine Girdi

"BİZ SİZİN EĞLENCENİZ DEĞİLİZ"

Başak ve Ezgi bu tepkiye çok şaşırdılar. "Burada yemek yaparken eğleniyoruz!" diye kendilerini savunan Ezgi'ye, Özüm "Biz, sizin eğlenceniz değiliz!" diye sert cevap verdi. Özüm ve Başak bu olaydan sonra tartışmaya başladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gelinim Mutfakta Fatih Ürek Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? #9917 Sergen Yalçın Beşiktaş ile anlaştı mı? 1 Dolar alış ve satış ne kadar? Kapalıçarşı Dolar fiyatı ne kadar? CANLI Dolar kuru! ANKET GELDİ: AK Parti neden kaybetti? AK Parti yerel seçimde neden oy kaybetti, ilk sırada ne var? #128204 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 29 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Anneler gününe özel sözler neler? Anneler günü için anlamlı, kısa mesajlar! Anneler Günü hediye fikirleri neler? #128144 El yapımı anneler günü hediyesi ne yapılır? Anneler Günü Hediyesi ne olur? Şehmus Özer kimdir, neden öldü? Şehmus Özer hangi takımlarda oynadı? 29-30 Nisan Bursa'da elektrik kesintisi olacak mı? Bursa'da hangi mahallede, nerede elektrik kesintisi olacak? Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında ne oldu? Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi oldu? Hangi ülkede İspanyolca konuşan sayısı daha fazladır? Kim Milyoner Olmak İster'de soruldu; Meksika, Arjantin, İspanya... Anneler Günü ne zaman, kaç gün kaldı? #128144 2024 Anneler Günü hangi güne denk geliyor? Aycan Yanaç sevgilisini kimle yakaladı? Aycan Yanaç olayı nedir, sevgilisi ne yaptı? Kobra Murat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kobra Murat kaç yaşında, nereli? Kobra Murat biyografisi! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor mu? #128141 Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım ne zaman evlenecek?
500

Yorumlar (16)

Sevgi 16:

Nefret ediyorum böyle programlardan.

10
0
yanıtYanıtla
Hokkabaz:

utanmazlar..

7
0
yanıtYanıtla
ŞK:

GELINLER AZMIŞ

4
1
yanıtYanıtla
Mutfakta kavga mı olur:

Tüm delici kesici yanıcı cisimler orda. İyi ki adli vaka olmamış.

4
0
yanıtYanıtla
Dünya alem:

Ah be Reyhan ninem sesini unutmuş karga gibi duruyorsun, az yaşının kadını ol pavyon makyaji yapma, brezilya dizilerindeki zenci ana filminden kaçıp gelmişsin gibi dolaşma. Program bitince hayat başlıyor bu kadar abartma elenince yataklara düşersin mazallah

2
0
yanıtYanıtla
MUHALIF AHMET EFENDI:

TÜM TV KANALLARINDA ABUK SABUK PROGRAMLAR MAGAZIN DEDIKODU VE DIZILER TAMAMI VAROSLARA EGITIM SEVIYESI DÜSÜK ISSIZ GÜCSÜZ TAKIMINA CAHIL VE HAYATI TAM TANIMAYAN HAYAL DÜNYASINDA YASAYAN EVDE OTURAN KISILERE DÖNÜK UYUTMA UYUSTURMA SAPTIRMA GÜNDEMDEN UZAKLASTIRMA ÜZERINE KURGULANMIS EGITICI ÖGRETICI VEYA YANSIZ TEK BIR PROGRAM YOK TÜM CABALARI REYTING VE BOL REKLAM ALMAK MILLETE VERDIKLERI YARARLI BIR SEY YOK ÜLKEMIZDEKI SEVGI SAYGI HÜRMET VE AHLAKIN YOK OLMASINDAKI ROLLERINI EKSIKSIZ YAPIYORLAR

2
0
yanıtYanıtla
...:

ne dır bu ya ? derdınız mı yookkk sızın memleketın halıne bak

0
0
yanıtYanıtla
KOFTECİ SELO:

maymuncuklar

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

REYTİNĞ İÇİNDİR

0
0
yanıtYanıtla
mühendis:

bskıyorum akıl göremiyorum bunlar nasıl yemek yapıyor bu beyinle onu hiç anlamıyrum

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title