Haberler

Maddi zorluk yaşadığını söyleyen Demet Akalın, boğaz kenarında restoran açtı! Twitter'dan tepki yağdı

Güncelleme:

Koronavirüs salgınından dolayı konserleri iptal olduğu için maddi zorluklar yaşadığını söyleyen Demet Akalın, Okan Kurt'la Anadolu Hisarı'nda restoran açtı. Akalın'ın yeni hamlesini gören sosyal medya kullanıcıları ise "Hani geçinemiyordun?" diyerek tepki gösterdi.

Pandemi döneminde konserlerin yapılamaması nedeniyle, "Geçinemiyorum, idare edemiyorum. Bakmamız gereken çoluğumuz çocuğumuz var" diyerek isyan eden Demet Akalın, deniz kenarında restoran açarak herkesi şaşkına çevirdi. Akalın'a kısa sürede Twitter'dan tepki yağdı.

BOĞAZA SIFIR MEKAN AÇTI

Akalın ve Okan Kurt, Anadolu Hisarı'nda "Hirahan" adında lüks bir restoran açtı. Restorana kızının ismini veren Akalın, dün mekanında arkadaşlarını ağırladı. Akalın'ın restoranında Gaziantep mutfağından lezzetler sunacağı öğrenildi. Boğaz'a sıfır olan lüks restoranın içi de modern eşyalarla dekore edildi.

TWITTER'DA TEPKİ ÇEKTİ

Akalın'ın yeni mekan açtığını gören sosyal medya kullanıcıları, Twitter'dan "Hani geçinemiyordun" diyerek tepki gösterdi. İşte şarkıcı için yapılan bazı yorumlar...

'Geçinemiyorum' deyip boğaz kenarında restoran açan Demet Akalın'a tepki yağdı

DİŞÇİYE İKİ LÜKS ARABAYLA GİTTİLER

Diş ağrısı çeken Demet Akalın, önceki gün de Okan Kurt'la Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Dişçiye iki ayrı son model arabayla giden çift, tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

'Geçinemiyorum' deyip boğaz kenarında restoran açan Demet Akalın'a tepki yağdı

'Geçinemiyorum' deyip boğaz kenarında restoran açan Demet Akalın'a tepki yağdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Anadolu Hisarı Sosyal Medya Demet Akalın Okan Kurt Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (47)

GÖZÜ AÇ İNSAN BUNLAR:

Zaten zengin kişiler geçinemiyorum param yok her yer borç diye ağlar. Gariban adam karnı açta olsa rızkını paylaşır bu böyledir. Ben aç olmayan zengin görmedim daha

21
1
yanıtYanıtla
F.T.S.:

Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır'' F. t. S

12
1
yanıtYanıtla
kenan:

şaşırmadık maddi zorluk çekiyor hanfendi milleti salak zannediyo heralde sponsor sağlam

12
1
yanıtYanıtla
vezır:

KOCASI 140 mılyon BORCLA BATTI SOZDE . . MILLETE BORC TAKIP MEKAN ACMISLAR . . BEN O ADAMLARIN YERINDE OLSAM VURURM BUNLARI . .

11
1
yanıtYanıtla
DADAŞ:

ŞİMDİ SORALIM 2 TAVUK SALATASI 1 MÜCVER 1 GAZOZ NE KADAR DEMET HANIM

10
1
yanıtYanıtla
yorumsuz:

Bu ve bunun gibiler fakirin yoksulun halinden hiçbir zaman anlamadı anlamyıcakta. . . Sadece prim .

10
1
yanıtYanıtla
Furkan ASLAN:

Geçinemiyorum diyerek gündem olmaya çalışıp restoran açıyo bizim millette sağolsun tweet atarak reklam ediyor . . .

10
1
yanıtYanıtla
fatih:

bunun gibi görgüsüz ac bi insan daha yok bu ülkede

9
1
yanıtYanıtla
kimse:

bunlar yalancı nın önde gidenleri prim kastrımayın bunlara

8
1
yanıtYanıtla
ŞEYMA:

Gitmeyin bunun tükkanına Yemek programına çıktığında gördünüz bilmiyor yemek yapmasını. Acun bi dünya para vermiştir ona yarışma programında. Almasın 20 bin dolara çanta çizme ayol. .

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title