Haberler

Gecede 250 $ İçin Dans Ediyor

Güncelleme:

Jennifer Lopez'in, 24 yaşındaki dansçı sevgilisi Casper Smart, mesleğinden vazgeçmiyor.

Jennifer Lopez'in, 24 yaşındaki dansçı sevgilisi Casper Smart, Jennifer Lopez'in de desteği ile mesleğinden vazgeçmiyor.

Lopez ile birlikte olmaya başladıktan sonra hayal edemeyeceği kadar büyük bir paraya kavuşan Casper Smart ; buna rağmen, günlüğü 250 dolardan bir gece kulübünde seksi danslar yapmaya devam ediyor.

Jennifer Lopez'in ise Casper Smart'ın yaptığı bu işten rahatsız olmak yerine sevgilisini tamamen desteklediği söyleniyor.

Jennifer Lopez'in eski kocası Marc Antony ise bu durumdan ve Casper Smart'tan çok rahatsız. Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in kendisinden boşanır boşanmaz dansçı Casper Smart'la aşk yaşamaya başlaması Marc Anthony'yi oldukça kızdırmıştı.

Lopez'in kocası Casper'ı çocukları ile bir araya getirmesine de çok kızan Marc Antony, Lopez'in Smart'la birlikte çıktığı tekne tatiline ikiz çocukları Emme ve Max'i de götürmesi üzerine iyice sinirlenmiş, Lopez'i yeni sevgilisini çocuklarından uzak tutması konusunda uyarmıştı.

Smart'tan hoşlanmadığını ve onunla birlikte zaman geçirmenin çocuklarına zarar vereceğini düşündüğünü dile getiren Anthony'nin yakın çevresi şarkıcının ruh halini "Kıskançlıktan delirmiş durumda" diye tanımlıyor.

Hatta Anthony'nin geçenlerde Jennifer Lopez'e "Sen bir erkek bağımlısısın, erkek delisisin. Hayatında bir erkek olmadan yapamıyorsun" diye bağırdığını öne sürüyorlar.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Jennifer Lopez Casper Smart Marc Antony Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title