Haberler

Film setindeki ölümlü kazada flaş gelişme: Ünlü aktör Alec Baldwin'in telefonu için arama emri çıkarıldı!

Güncelleme:

Ünlü aktör Alec Baldwin'in Rust filminin setinde yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak öldürmesi dünya çapında ses getirmişti. Olayın korkunç detayları bir bir açığa çıkmasına rağmen hala aydınlatılamamış sırlarla ve akılalmaz ayrıntılarla dolu soruşturma sürüyor. Mahkemeden gelen son kararsa Alec Baldwin'e bir kez daha zor anlar yaşatacağa benziyor...

Dünya, aylardır ABD'li ünlü oyuncu Alec Baldwin'in Halyna Hutchins'i Film çekimi sırasında yanlışlıkla öldürmesini konuşuyor. Olayın baş aktörü Alec Baldwin gözyaşları içinde yaptığı açıklamalar yapmış, Hutchins'in ölümüne neden olan merminin silaha nasıl girdiği konusundaki gizem ise bir türlü giderilememişti.

Olayla ilgili yasal soruşturma sürerken soruşturmayı yürüten yetkililerden hem Baldwin'i hem de tüm dünyayı şaşırtan yeni bir hamle geldi.

Daha önce trajedi ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan olayın baş aktörü Alec Baldwin sessizliğini geçtiğimiz günlerde bozmuş, yaşananlardan sonra ilk kez kameraların karşısına geçerek açıklamalar yapmıştı. Baldwin, "Ben asla kimseye Silah doğrultup sonra tetiği çekmem" demiş, merminin silaha nasıl girdiğine yönelik soruya da "Hiçbir fikrim yok. Birisi silaha gerçek bir mermi koydu. O merminin sette bile olmaması gerekiyordu." cevabını vermişti.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Alec Baldwin Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title