Haberler

    Evdeki rahatlığı dışarıya taşıyın!

    Güncelleme:

    Moda dünyasının uzun bir süredir en ünlü kapitoneleri Chanel'in ikonik 2.55 model çantası ve Burberry'nin montlarıydı. Bu sezonsa A.W.A.K.E Mode, Ganni, Fendi ve Bottega Veneta gibi yüksek moda markaları bu tekniği şapka, etek, elbise, hatta ayakkabılara taşıdı. Rahat ve huzurlu hissetmeye duyulan ihtiyaç da bu pofuduk ve sıcak hisli trendin kısa sürede kabullenilmesini sağladı. Bu sezon klasik bir eşofman altı yerine kapitoneli olanları tercih edebilir ya da yastığınızı yanınızda taşıyor gibi görüneceğiniz kapitone clutch'ları gardırobunuza ekleyebilirsiniz.

    Kapitone ne kadar ince tasarlandıysa sizi de o kadar ince gösterir. Kapitonenin etek ve elbise gibi ürünlerde daha heykelsi bir kalıp yaratmasıysa hatlarınızı sabitleyecek ve kıvrımlarınızı dengeleyecek.

    Bu yöntemle hazırlanan montlar sportif bir hava yaratırken mini etek ve deriyle birleştiğinde şıklığını arttırır.

    Kapitone bir ürünü sade ve düz olanlarla kullanın. Örneğin, kapitone bir eteği düz renkteki kazaklarla tamamlayabilirsiniz.

    Pofuduk montlar oversize duruşuyla kat kat giyinmeye olanak sağlar. Resmi bir toplantıya giderken kazak, gömlek ve blazer ceket üçlüsünün üzerine giyerek hem soğuktan korunabilir hem de konforlu hissetmeye devam edebilirsiniz.

    Yalnızca detaylarda da yer verebilirsiniz. Montların yalnızca cep kısmında ya da bir sweatshirt'ün yalnızca manşetinde...

    Bu trendi sıklıkla kullanan stil ikonları Leonie Hanne, Camille Charriere ve Tamu McPherson size ilham verebilir.

    HER TARZA UYGUN

    Bu eteği ekru ya da beyaz tonlarda düz bir kazakla tamamlayabilirsiniz. H&M, 179 lira.

    Tasarımcı Kevser Sarıoğlu bu tekniğe koleksiyonunda büyük bir yer ayırmış. 399.90 lira.

    Defacto marka bu sweatshirt çok konforlu görünüyor. 62.99 lira.

    Hem kullanışlı hem de stil sahibi bu çanta günlük kullanım için de uygun. Mango, 199.99 lira.

    Kapitone bir kese şapkayla son moda görünebilirsiniz. Zara'dan seçtik. 129.95 lira.

    Kapitoneli eşofman altlarını bol bol göreceğiz. Bu model rengiyle de 'trendy'. LCW, 79.99 lira.

    Kapitone detaylar ayakkabılara şık bir hava katıyor. Aldo Shoes, 349.50 lira.

    Kapitoneli bir eldivenle stilinize küçük bir dokunuş yapabilirsiniz. Mudo, 179.99 lira.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Fendi Çanta Chanel Moda Haberler

    Bakmadan Geçme

    Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır? 31 Mart Yerel Seçimleri 2. Tura kalırsa ne olur? Seçim ikinci tura kalırsa ne zaman, hangi tarihte yapılacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title