Haberler

Eski Eşi, Erol Büyükburç'un Kanser Olduğunu İtiraf Etti

Güncelleme:

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'a katılan eski eş Ute Eser, Erol Büyükburç'un göğüs kanseri olduğunu açıkladı.

Erol Büyükburç öldü, ardında ise sayısız albüm ve şarkı bıraktı. Alman asıllı 12 yıllık eşi Ute Eser ise Erol Büyükburç'un bilinmeyenlerini anlattı. Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'a katılan Ute Eser kanser olduğunu açıkladı.

ESKİ EŞİ KANSER OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ

Erol Büyükburç öldü, ölüm sebebi olarak kalp krizi geçirdiği öne sürüldü. Ardında onlarca albüm ve sayısız şarkı bırakan Türk pop müziğinin duayen ismi Erol Büyükburç'un 12 yıl evli kaldığı Alman asıllı eşi Ute Eser ilk kez konuştu. Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz' programına konuşan Eser eski eşi için "Yalnız ölmeyi haketmedi, çok üzgünüm kafam durmuş durumda" diyen Eser, göğüs kanseri olduğunu da canlı yayında itiraf etti.

"YALNIZ ÖLMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜM"

Eski eş ardından şunları söyledi., "Onu en son boşanmadan sonra mahkeme koridorunda gördüm, yıpranmış yorgun gördüm. Ayak üstü sohbet ettik ve ayrıldık ordan. Ben şok oldum hâlâ şoktayım böyle bir şey beklemiyordum. Bana 100 yaşına kadar yaşayacak gibi gelirdi. Geçen sene son kez görüştük, ayrıldığım için üzgün değilim ama her şeyin böyle olmasına üzgünüm. Böyle bir şey beklemiyordum sonsuza kadar mutlu yaşayacağımızı sanmıştık. Tek başına ölmesini hiç istemezdim. Cenazeye gideceğim ama haber bekliyorum. Ben de kanser hastasıyım tedavi görüyorum ilacın yan etkileri ile boğuşuyorum. Göğüs kanseriyim, yaşımız da artık bu hastalıklara müsait. Kafam durmuş gibi, şu an düşünemiyorum bile. 12 sene birlikteydik."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Erol Büyükburç Beyaz TV Magazin Haberler

500

Yorumlar (15)

hahahMobil-IOS:

Bir saksı daha kırıldı peh peh peh keşke ölmeden önce tüm tr rezil etmedeydin kendini biraz aglayanın olurdu arkandan neyde rahmet etsin diyek bari istemeden

20
28
yanıtYanıtla
GeliboluMobil-ANDROID:

Haber basligi yanlis.Eski esi kendisinin kanser olduğunu belirtiyor

30
0
yanıtYanıtla
hnmmmobilWeb@haberler.com:

Basligi bile atamiyorsunuz dogru durust.kadin kanser kadin

23
4
yanıtYanıtla
oxford:

baslik soyle olmali. . erol buyukburcun eski esi kendisinin kanser oldugunu ifade etti. . . kadinin kendisi gogus kanseri. . . ne adamsiniz yaa. .

23
0
yanıtYanıtla
...mobilWeb@haberler.com:

Kim kansermis anlamadım

17
3
yanıtYanıtla
veliMobil-ANDROID:

şimdiki sanatci musvettelerini görünce kıymetini biraz daha iyi anlıyoruz. ..

16
0
yanıtYanıtla
dandanakanmobilWeb@haberler.com:

Bu nasil bir haber anlayisi ki basligi biyle yaziyorsunuz baslik erol buyukburc gogus kanseri demissiniz oyle degil erol buyukburc un eski esi gogus kanseri dikkat cekebilmek icin insanlari kandirmaktan vaz gecin

15
0
yanıtYanıtla
Ben Hur:

Oh little lucy'' gencligimin dilden dusmeyen sarkisiydi. Erol Buyukburc Fatihliydi ve Ben kendisini uzaktan tanirdim o zamanlar Paul Anka kadar meshurdu Turkiye''de. Hey gidi gunler heyy. !!!!!!!!!!!!

13
0
yanıtYanıtla
karslimobilWeb@haberler.com:

bazi dingiller gazeteciyim diye geciniyor

11
2
yanıtYanıtla
GALAmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin ama su bi gercek insanin deyeri kaybolunca anlasiliyor fani DÜNYA

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title