Haberler

Eşiyle aynı projede oynayacak mı? Cansel Elçin'den samimi açıklama

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde evlenen Zeynep Tuğçe Bayat ve Cansel Elçin çifti önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Elçin, "Eşinizle aynı projede oynar mısınız?" sorusuna samimi bir cevap verdi

Ayaküstü soruları yanıtlayan çiftten Zeynep Tuğçe Bayat önümüzdeki günler için tiyatro ve dizi projeleri olduğunu ancak açıklayamayacağını söyledi.

'YENİ BİR ÇAĞA GİRDİK'

Cansel Elçin, "Setleri güvenli buluyor musunuz?" sorusuna "Setler tabii ki güvenli, işler devam etmeli! Mecburen 'Show must go on!' diyoruz. İşlerin devam etmesi lazım, bununla yaşayacağız. Yeni bir çağa girdik. Tüm dünya aynı şeyi yaşıyor, bir şekilde adapte olmaya çalışıyoruz" cevabını verdi.

'BİRLİKTE OYNAMAKTAN KEYİF ALIYORUZ'

Çift olarak birlikte aynı işlerde yer aldıklarını ve buna sıcak baktıklarını da söyleyen Elçin "Biz birlikte oynamayı isteriz. Eşim dijital bir platforma kendi dizisini çekti. Ben de onun yönetmenliğini yaptım, biz birlikte çalışıyoruz. Birlikte oynamaktan da aşırı keyif alıyoruz" dedi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Cansel Elçin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title