Haberler

Eşinden Yeni Boşanan Tuba Ünsal, Dört Erkek Arkadaşıyla Tatile Çıktı

Güncelleme:

5 yıllık eşi gazeteci Mirgün Cabas'tan geçtiğimiz ay boşanan Tuba Ünsal, Yunanistan'ın tatil adası Mikonos'a 4 erkek arkadaşıyla birlikte tatile çıktı.

36 yaşındaki güzel oyuncu 5 yıllık eşi Mirgün Cabas'tan ayrıldıktan sonra tatile çıktı. Yunanistan'ın gözde tatil adası Mikonos'a tatile çıkan güzel oyuncu 4 erkek arkadaşıyla doyasya eğlendi.

ERKEK ARKADAŞLARIYLA DOYASIYA EĞLENDİ

Bekarlığa çabuk alışan Güzel oyuncu yakışıklı 4 erkek arkadaşlarıyla çekildiği fotoğrafları ise dikkat çekti.

Eşinden Yeni Boşanan Tuba Ünsal, Dört Erkek Arkadaşıyla Tatile Çıktı

BOŞANDIKLARINI SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DUYURMUŞTU

Gazeteci eşi Mirgün Cabas'la evliliklerinin bittiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Tuba Ünsal, 'Birbirimizi sonsuza kadar sevmeye devam edeceğiz. Aile olarak kalmaktan da asla vazgeçmeyeceğiz. Bugün itibariyle hayatımızın yeni bir dönemine adım attık ve boşandık. Sevgiler… Tuba-Mirgün' mesajını paylaşmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mirgün Cabas Yunanistan Tuba Ünsal Magazin Haberler

500

Yorumlar (46)

D.paşalı:

müthiş bir haber, eminim bu haber için çok büyük emek harcanmıştır emeği geçenleri kutluyorum, ayrıca bizi bilğilendirdiniz çok teşekkürler, malum yatıp kalkıp Tuba''yı düşünüyoruz acaba nerede ne yer ne içer?

30
2
yanıtYanıtla
SADO:

hangisine versem acaba misali

21
4
yanıtYanıtla
Büşra:

Yunanistanda kalsın,,böyleleriyle aynı havayı solumak aslaa istemiyorum.:((((

18
6
yanıtYanıtla
Nur:

Bende aynı fikirdeyim Büşra.

yanıt7
yanıt2
m ongun:

ben de

yanıt2
yanıt3
ASLI:

EŞİTLİK İSTİYORUZ İSLAMDA SİZ ERKEKLER NASIL 4 KADINLA EVLENME BİLİYORSA BİZ KADINLARDA 4 ERKEKLE EVLENE BİLİRİZ.

9
14
yanıtYanıtla
Urfali:

Allaha danış bakalım ne diyecek

yanıt1
yanıt1
ENES:

İFFETSİZ ASLI KADIN ERKEK EŞİT DEĞİL EŞ DEĞERDİR . ERKEKLER DİZ VE GÖBEK ARASI ÜSTSÜZ GEZEBİLİYOR O ZAMAN SENİN MANTIĞINA GÖRE KADINLARDA EŞİTLİK İSTESİN ONLARDA ÖYLE GEZSİN ÖYLEMİ. İSLAMIN HER KONUSUNU DÜŞMANLIK YAP AMA İŞ EVLENME DURUMU OLAN ODA ZORUNLU HALLERDE 4 KADIN OLABİLİYOR YOKSA İSLAMIN EMRİ 1 EVLİLİKTİR. KALK BUNU BÖYLE SUİSTİMAL ET . YAZIKLAR OLSUN SANA ASLI . SEN İSTEDİĞİN ŞEKİLDE İNANMAMAYA SERBESTSİN AMA BU MİLLET MÜSLÜMANDIR. SENİN AKILSIZ MANTIĞINA GÖRE DEĞİL İSLAMA GÖRE YAŞAR.

yanıt9
yanıt2
MAKIF:

Ooo fetvaya gel nerenin alimi isen orada kal. Ayrıca bana kadın erkek eşitliği ile İslam dininde bana bir ayet yada hadis gösterebilir misin. daha dininizden haberiniz yok.

yanıt1
yanıt2
4vs1 dota atıyo sanki...:

yahu 2 olur anlarız. . daha hadi 3 cok nadir. . oda garibim 3. oyuncu oyuna girmeyi bekleyen forvet gibi kalır. . 4 nedir aga. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title