Haberler

Eşi Murat Özvardar'ın Geçmişi, Hande Fırat'ın Başını Ağrıtacak

Güncelleme:

15 Temmuz'un simge isimlerinden Hande Fırat'ın hayatını birleştirdiği iş adamı Murat Özvardar, geçmişte sevgilisini ikiziyle aldattığı için gündem olmuştu.

15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı Facetime görüşmesiyle tarihe geçen Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Ankara'da iş adamı Murat Özvardar'la dünya evine girdi.

YAZ AŞKINI İKİZİ İLE ALDATMIŞTI

Birçok ismi buluşturan nikah töreni sonrası tüm gözler Hande Fırat'ın iş adamı sevgilisi Murat Özvardar'a çevrildi. 2012 yılında çapkın iş adamının ismi yaz aşkı Esra Özkan'ı ikizi Berna Özkan'la aldattığı haberleri ile gündeme gelmişti.


ÜNLÜ HABER SPİKERİ İHANETİ AFFETMEDİ

İhaneti öğrenen Esra Özkan, durumdan ikizinin eşi ünlü haber spikeri Korcan Karar'ı da haberdar etti. Soluğu mahkemede alan Karar, kendisini Murat Özvardar ile aldatan eşinden tek celsede boşandı.


İSMİ KOKAİN İDDİASINA DA KARIŞMIŞTI

Öte yandan Murat Özvardar'ın ismi o dönem İstanbul sosyetesine yönelik düzenlenen kokain operasyonuna da karışmıştı. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ne taşınan olayda sosyete playboyu Atik Berberoğlu ile prodüktör İzzet Öz, Nazlı Bahar Bayer, Demir Özgür, Cengiz Mesudiyeli ve Murat Özvardar hakkında kokain kullanmak, bulundurmak ve satmak iddialarıyla dava açılmıştı.


MURAT ÖZVARDAR KİMDİR?

1952 yılında Manisa'da kurulan Özvardar şirketlerinin başında olan Murat Özvardar ünlü bir iş adamı. Beyaz eşya, inşaat, mobilya, otomotiv ve enerji sektörlerinde faaliyet göstermekte olan şirketin başında olan Murat Özvardar ile Hande Fırat Temmuz ayında nişanlanmışlardı.


Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Berna Özkan Hande Fırat Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title