Haberler

İddialı Dizi, Survivor'dan Dolayı Yayın Saatini 23.45 Yaptı

Güncelleme:

Başrollerinde; Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Berkan Şal gibi isimlerin yer aldığı '46 Yok Olan' bundan sonra cuma günleri 23.45'te ekrana gelecek.

Star TV'de yayınlanan '46 Yok Olan' dizisinin yayın günü değişti. İddialı dizi bundan sonra cuma akşamları yayınlanacak. Reytinglerde Survivor'un birinciliği kimseye kaptırmadığı cuma akşamları, '46 Yok Olan' dizisi 23.45'te izleyicisiyle buluşacak.

BAŞROLDE ÖNEMLİ İSİMLER VAR

Serdar Akar'ın yönetmenliğinde, başrollerinde; Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Berkan Şal'ın yer aldığı, senaryosu Mehmet Ercan Erdem'e ait olan "46 Yok Olan" cuma geceleri 23.45'te ekrana gelecek.

60 DAKİKALIK FORMAT

60 dakikalık formatıyla dizi dünyasına yeni bir soluk getiren '46 Yok Olan'da, kız kardeşini hayata döndürmek için bir bilim insanının kendini kobay olarak feda etmesi, büyük çabalar harcaması ve sonunu kimsenin tahmin edemeyeceği bir yolculuğa çıkışının hikâyesi anlatılıyor.

YAYIN SAATİNDE ACUN FAKTÖRÜ

Dizinin yayın saatinin 23.45 olarak belirlenmesinde, TV8 ekranlarında yayınlanan ve ekrana geldiği günler reytinglerin tozunu attıran Survivor'ın etkili olduğu öne sürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erdal Beşikçioğlu Yasemin Allen Saygın Soysal Melis Birkan Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

Adınızı Yazın:

Bu dizi Türkiye''ye fazla. Dünya çapında iş yapılıyor. Ama izlenmiyor.

16
5
yanıtYanıtla
acun alacalıMobil-ANDROID:

ulan bu saçma sapan yarışma programından millet ne buluyor anlamıyorum ben tv8 kanal listesinden bile sildim

6
1
yanıtYanıtla
ant!:

tipe bak hizaya gel. tam bir bilimadamı tipi bulmuşlar! ayrıca şu diziler artık senaryoları birbirlerinden kopyalamaktan vazgeçsinler. aşk meşk mafya delikanlılık vesaire vesaire. . . izlemiyoruz izletmiyoruz artık! bu son uyarımız size! adam gibi sırf macera eğlence komedi bilimkurgu (saçmalık değil!) senaryoları üretmeye veya yurtdışı dizilerden kopyalamaya başlayın. yoksa daha 3-5 bölüm geçmeden kaldırılan diziler kataloğuna yenilerini eklemeye devam edersiniz!

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title