Haberler

    Kazada aracı perte çıkan Enes Batur 1 milyon liraya yeni cip aldı

    Güncelleme:

    Sosyal medya fenomeni Enes Batur geçtiğimiz kasım ayında Etiler'de kaza yapmış, 1 milyon 350 bin lira değerindeki aracı kullanılamaz hale gelmişti. Fenomen yaşanan olayın ardından kendisine 1 milyon TL değerinde bir cip aldı.

    Yayınladığı eğlenceli videolarla adını geniş bir kısma duyuran YouTuber Enes Batur, geçtiğimiz kasım ayında Etiler'de talihsiz bir kaza yapmıştı. Kazadan yara almadan kurulan Batur'un 1 milyon 350 bin lira değerindeki Camaro SS marka aracı kullanılamaz hale gelmişti. Genç YouTuber, olayın ardından kendine yeni bir araç satın aldı ve bu kez tercihini cipten yana kullandı.

    YÜKLÜ MİKTARDA BAHŞİŞ VERDİ

    Enes Batur, 1 milyon lira ödediği Hummer marka cipiyle önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Sevgilisi Ecenaz Üçer ve arkadaşlarıyla alışveriş merkezinden ayrılırken görüntülenen Batur, aracını getiren valelere yüklü miktarda bahşiş verdi. Yeni aracı hakkında sohbet ede Batur, lüks düşkünü bir insan olmadığı için daha pahalı bir araba almadığını cip hayali olduğu için de bu modeli tercih ettiğini söyledi.

    Enes Batur 1 milyon liraya yeni cip aldı

    Enes Batur'un kasım ayında yaptığı kazada Camaro SS marka aracı bu hale gelmişti.

    Enes Batur 1 milyon liraya yeni cip aldı

    Enes Batur 1 milyon liraya yeni cip aldı

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Enes Batur Haberler

    Bakmadan Geçme

    Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500

    Yorumlar (61)

    Adamın Biri:

    Gereksiz adamın teki.

    47
    2
    yanıtYanıtla
    Ggggg:

    Sen çok mu gereklisin?

    yanıt2
    yanıt17
    Aaaa:

    Gençler şu adami takipten cikarin

    26
    5
    yanıtYanıtla
    Ömer:

    Enayiler sayesinde alıyorlar bu araçları izlemeyin bu tipleri sosyal medyada izlemeyin işte bi gün savaş olsa ülkemizde bu cip leriyle yurt dışına kaçarlar bunların saçma kurgu videolarını gerçek zannedip izleyenler de mefta olur yada açlıktan bi gün nalları dikerler bu hep böyle olmuş

    28
    2
    yanıtYanıtla
    ....:

    Çok doğru demişsin. vasıfsızları zengin edip fakir yaşayan bir millettiz ne yazıkki.

    yanıt8
    yanıt0
    ENİS:

    YAKIŞIR ADAŞIMA. . . . ''KERİZLER''SAĞOLSUN. . . . .

    23
    6
    yanıtYanıtla
    aaaaaaaaa:

    senin adın enis onunki enes lütfennn

    yanıt0
    yanıt0
    Mh:

    Bunu takip eden avanaklar izleyenler bakın görün sizin arabanız o içinde manita da var devam edin izlemeye yarın daha pahalı Bi arabanız olsun ama sadece dısardan bakabilirsiniz

    20
    2
    yanıtYanıtla
    ucuzadam:

    simarik herif

    17
    4
    yanıtYanıtla
    Bunak:

    BANAMI DEDİN LOOOOOO

    yanıt0
    yanıt6
    Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title