Haberler

Emrah ile Yaşadığı Tartışmayla Gündeme Gelen Cihat Tamer Kimdir?

Güncelleme:

Usta oyuncu Cihat Tamer, şarkıcı ve oyuncu olan Emrah ile yaşadığı sert tartışma sonrası merak konusu oldu. Peki, Cihat Tamer kimdir?

Ekranların sevilen siması Cihat Tamer, son dönemde ile girdiği oyunculuk tartışması sonrasında internette en çok aranan isimlerden biri oldu. Peki Cihat Tamer kimdir?

CİHAT TAMER KİMDİR?

Cihat Tamer, 24 Şubat 1943 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun olduktan sonra, 1959'da Bakırköy Halkevi'nde amatör olarak tiyatro yapmaya başlayan usta oyuncu 1961 yılında oyunculuk kariyerine başladı.

Emrah ile Yaşadığı Tartışmayla Gündeme Gelen Cihat Tamer Kimdir?

1962 yılında Tiyatrosunda profesyonel olarak başladığı tiyatro hayatına sırasıyla Bulvar Tiyatrosu, Üç Maymun Kabare Tiyatrosu, Devekuşu Kabare, Üsküdar Oyuncuları, Dostlar Tiyatrosu ve Cihat Tamer, Ercan Yazgan Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda görev aldı. 1986 – 1988 yılları arasında Perihan Abla dizisinde Perran Kutman, Şevket Altuğ, Ercan Yazgan ve Tuluğ Çizgen işe birlikte başrolü paylaşmıştır.

Emrah ile Yaşadığı Tartışmayla Gündeme Gelen Cihat Tamer Kimdir?

BİZİMKİLER DİZİSİ İLE TANINDI

1989 – 1990 yılları arasında Bizimkiler dizisinde ilk iki yıl oynadı ve büyük bir popülariteye sahip oldu. Kendisi diziden ayrıldıktan sonra yerine Engin Şenkan getirildi. 1992 – 2002 yılında efsane dizi Mahalle'nin Muhtarları'nda da Muhtar karakterini canlandırdı. Aynı dizide Erkan Can, Esra Akkaya ve Aydan Burhan gibi usta oyuncularla birlikte yer aldı.

Emrah ile Yaşadığı Tartışmayla Gündeme Gelen Cihat Tamer Kimdir?

2014 yılında senaristliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı Kadim Dostum isimli dizide İlker Aksum, Hamdi Alkan, Tarık Papuççuoğlu ve Murat Eken ile birlikte yer aldı. Pek çok dizi ve sinema filminde yer alan Cihat Tamer 75 yaşında olmasına rağmen başarılı performansını devam ettiriyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cihat Tamer Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title