Haberler

Çapkınlık Turuna Çıkan Emir Aksüt Kimdir?

Güncelleme:

Sibel Can'ın Sulhi Aksüt'le evliliğinden olan oğlu Emir Aksüt, çıktığı çapkınlık turunda magazinciler tarafından görüntülendi. Peki Emir Aksüt kimdir?

Sibel Can'ın küçük oğlu Emir Aksüt geçtiğimiz gece bir gece kulübünden çıkarken kız arkadaşıyla görüntülendi. Alkollü oldukları gözlerden kaçmayan çift kameraları görünce uzaklaştı.

Emir Aksüt Kimdir?

"ÇAPKINLIKTA AĞABEYİNİN İZİNDEN GİDİYOR"

Çapkınlık turuna çıkan Emir Aksüt, sarışın bir güzelle Bebek'teki Angie gece kulübünden çıkarken görüntülendi. Gazetecileri gören ikili mekandan hızla uzaklaştı. Geceye başka bir mekanda devam eden ikili bulundukları yerden ayrı ayrı çıktılar.

Emir Aksüt Kimdir?

Alkollü olan ikilinin samimi olduğu görüldü. Emir Aksüt'ün bu halini görenler "Çapkınlıkta ağabeyinin izinden gidiyor" yorumu yaptı.

Çapkınlık Turuna Çıkan Emir Aksüt Kimdir?

EMİR AKSÜT KİMDİR?

Emir Aksüt, 25 Mart 2000'de dünyaya geldi. Ünlü sanatçı Sibel Can ile Sulhi Aksüt'ün evlilikleri sonucu dünyaya gelen Aksüt'ün Engincan Ural ve Melisa Ural adında bir abisi ve ablası var. Acarkent Ted Koleji'nde hala lise eğitimi devam eden Aksüt, koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sulhi Aksüt Sibel Can Bebek Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title