Haberler

Eda Taşpınar'ın oyuncu aşkı Çağrı Atakan sabıkalı çıktı

Güncelleme:

Sosyetik güzel Eda Taşpınar'ın yeni sevgilisi oyuncu Çağrı Atakan'ın eski sevgilisini darp ettiği gerekçesiyle yargılandığı ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabından yayınladığı pozlarla magazin gündeminden düşmeyen sosyetik ikoncan Eda Taşpınar, Çukur dizisinin oyuncusu Çağrı Atakan ile aşk yaşamaya başladı. Ancak Taşpınar'ın sevgilisinin sabıkalı olduğu gündeme bomba gibi düştü.

"BANA BAK SENİ MAHVEDECEĞİM"

Günaydın'da yer alan habere göre: 39 yaşındaki ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıllarda 27 yaşındaki tasarımcı Eda A. ile birliktelik yaşadı. Çift, bir müddet sonra ayrılmaya karar verdi. Ünlü oyuncu iddiaya göre Eda'nın evde olduğu bir an genç kadına telefonla "Bana bak seni mahvedeceğim, ağzına s.." şeklinde sözlerle hakaret ve tehdit etti. Eda A.'yı darp ettiği öne sürülen oyuncu hakkında beş yıla kadar hapsi istemiyle dava açıldı.

Eda Taşpınar'ın bu olayı bilip bilmediği ise henüz bilinmiyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Eda Taşpınar Sosyal Medya Taşpınar Çukur Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500

Yorumlar (26)

Sakaryalı Hatun:

Hayırlı Cumalar. ALLAH, iyilerle karşılaştırsın. Evlenecek olan herkese hayırlı ve güzel ahlaklı eş nasip etsin. Evlilik yaşı gelmiş bir hatun olarak, güzel ahlaklı, yakışıklı, ve en önemlisi maddi durumu iyi olan bir beyefendi karşıma çıksın diye hergün dua ediyorum.

5
6
yanıtYanıtla
karasu lu bey:

guzel ahlak yakisiklilik maddi durumu iyi beyfendi benden baska kaldimi acaba

yanıt0
yanıt1
Emre Can:

Maddi durumu iyi olması hariç diğer özellikler konusunda katılabilirim sana.

yanıt3
yanıt1
Sakaryalı hatun:

Nikimi kullanmayın

yanıt2
yanıt1
kirli atlet:

evinizdeki dev aynasının yerine boy aynası asmanızı tavsiye ederim.

yanıt2
yanıt0
Sakaryalı hatun:

Hayırlı Cumalar. ALLAH, iyilerle karşılaştırsın.

9
2
yanıtYanıtla
:

Sanada Hayırlı Cumalar TATLI kız

yanıt1
yanıt1
Sakaryalı hatun:

Teşekkür ederim Emrecan dürbünlüsü.Hehehe.

yanıt2
yanıt1
Davut:

Bizde adamı ekmeğinde zannediyorduk.

6
3
yanıtYanıtla
ne sabıkası...:

nasıl sabıkalı çıkıyor anlamadım. . . daha dava bitmemiş 5 yıla kadar hapsi isteniyor diyor. . ve büyük ihtimalle beraat edecek cezanın açıklanması geri bırakılacak ve sabıkaya işlenecek bi ceza almayacak. . yani sabıkası yok demektir. . . siz malsınız anlamazsınız ceza aldıktan sonra sabıkaya işlenir. . . adamın sabıkaya işlenen bi suçu yok ama başlık ''SABIKALI ÇIKTI''. . insanlar iftira atmanı bu kadar kolay çünkü onursuz sunuz. . .

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title