Haberler

Ebru Şallı Beyaz Bikinili Paylaşımıyla Tam Not Aldı

Güncelleme:

Paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Ebru Şallı, beyaz bikinili fotoğrafıyla takipçilerinden tam puan aldı.

Yaşadığı aşklarla ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Ebru Şallı'nın, beyaz bikinili fotoğrafına takipçeleri tam puan verdi.

"MUTLU PAZARLAR"

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerin başında gelen Ebru Şallı, yine adından söz edilecek bir paylaşımda bulundu. Ebru Şallı, beyaz bikinili fotoğrafıyla takipçilerinden tam puan aldı. Ebru Şallı, beyaz bikinili fotoğrafını "Mutlu Pazarlar" notuyla paylaştı.

Ebru Şallı Beyaz Bikinili Paylaşımıyla Tam Not Aldı

EBRU ŞALLI KİMDİR?

Eski model olmasının yanı sıra oyuncu ve pilates eğitmeni kimliği ile de başarılı olan Ebru Şallı, 15 Ocak 1977 tarihinde, İstanbul'da dünyaya geldi.

1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisi olan Şallı, 1993 yılında fotomodellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi'ni bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştır.

Şallı, Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynadı, Reyting Hamdi'de bir süre rol aldı. Harun Tan'la evlendikten sonra podyumları bıraktı. Bu çiftin 2004 yılında Beren adlı bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Bir de Pars adında bir oğulları vardır.

Ebru Şallı Beyaz Bikinili Paylaşımıyla Tam Not Aldı

1993 yılında fotomodellik yapmaya başlayan Ebru Şallı, 1995 yılında yapılan Queen of Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçildi. 1995 ile 2003 yılları arasındaki dönemde mankenlik, fotomodellik ve sunuculuk yaptı.

Pilates için egzersiz videosu hazırladı. 2006 Mayıs ayından itibaren TV 8 kanalında "Ebru'nun Mutfağı" adlı programı sundu. Beyaz TV'de "Ebruli" adlı programının sunuculuğunu yaptı.

Ozan Orhon'dan boşanır boşanmaz uyuşturucu kullandığı iddiasıyla gözaltına alındı, bir süre sonra bırakıldı. 1999 yılında Emrah'la "Unutabilsem" adlı dizide oynadı. "Belalım Benim" ve "Gölge Çiçeği" oynadığı diğer diziler oldu.

Ebru Şallı Beyaz Bikinili Paylaşımıyla Tam Not Aldı

Daha sonra Yeni Karamürsel Mağazaları'nın sahibi Harun Tan'la bir s2002 yılında evlenen Ebru Şallı podyumları bıraktı. İki çocuğu oldu. 11 yıl boyunca 'örnek' olarak gösterilen Harun Tan ve Ebru Şallı çifti, 11 Temmuz 2013 tarihinde boşandı.

Ebru Şallı hamileliğinin ardından Gendaş Kültür yayınları arasında çıkan "Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak" adlı bir kitap yazdı. 2005 yılı Mart ayında yayınlanan bu kitap büyük ilgi gördü.

Ebru Şallı Beyaz Bikinili Paylaşımıyla Tam Not Aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Şallı Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

SAĞDUYU:

BU KADINA BAKINCA BAŞINDAN GEÇEN SAYISINI HATIRLAYAMADIĞIM EVLİLİKLERİ, İKİ ÇOCUĞUNDAN VE DE 8. SINIF PLATES GÖSTERİSİNDEN BAŞKA BİR ÖZELLİĞİNİ NE HATIRLIYORUM, NE DE YORUM YAPMAK, İÇİMDEN GELMİYOR. KENDİ KENDİME ''ZENGİN DEĞİLSİN, YAKIŞIKLI DA DEĞİLSİN. MESLEĞİN VAR, KİMSELERE MUHTAÇ OLMAYACAK STANDART ÜSTÜ HAYATIN VAR. SOSYAL YÖNÜN OLDUKÇA İYİ''DİYORUM VE DE KUSURA BAKILMASIN BİRİLERİNİN BU KADINI GÜZEL, MUHTEŞEM, FEVKALADE, MANKEN GİBİ PREZANTE ETMESİNDEN TİKSİNİYORUM ARTIK.

16
0
yanıtYanıtla
Yavuz:

Evliyken kocasini aldatti . . . . bosandi yuva yikti simdi bu kadin güzelmi ?? Insanin karakteri yüzüne vururmus seytanlik akiyor.

10
1
yanıtYanıtla
Haklısın:

seni tebrik ediyorum

yanıt2
yanıt1
Çakıl:

İstediğin kadar spor yap iticisin be ebru.Allah yüzünde gram nur koymamış

10
1
yanıtYanıtla
MARDİNLİ:

GÜNAYDIN EBRU HANIM ÇOK TATLI VE ÇOK GÜZELSİNİZ SEVGİLER

2
7
yanıtYanıtla
Eser:

Bizden not önemli değil. Müşterilerin notu önemli.

9
0
yanıtYanıtla
antepli:

taş gibi kadın

3
5
yanıtYanıtla
NURCAN:

Bu güzelliğiyle bir bekar bulmak varken yuva bozan kadın

8
0
yanıtYanıtla
kona:

ben de tam not veriyorum 100 üstü 100 :)

2
6
yanıtYanıtla
canocano:

bu kadını severim ne yapsa desteklerim. hersey yakısır helal olsun bee

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title