Haberler

Çiçeği burnunda gelin Ebru Şahin'den yatak pozu! Şekilden şekle girdi

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde ünlü basketbolcu Cedi Osman ile evlenen Ebru Şahin, tatilde verdiği pozlarla takipçilerinin ilgi odağı oldu. Çiçeği burnunda gelin yatakta verdiği pozlarla sosyal medyayı salladı.

Güzel oyuncu Ebru Şahin, Hercai dizindeki Reyyan karakteriyle hafızalarımıza kazındı. Ekranların popüler oyuncularından biri haline gelen Şahin, son olarak Destan dizinde rol aldı.

DİZİNİN SEZON FİNALİ SONRASI EVLENDİ

Destan dizisi, geçtiğimiz ay sezon finali bölümüyle ekranlara veda etti. Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ünlü oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman ile dünyaevine girmeye karar verdi. Güzelliğiyle göz dolduran Ebru Şahin, dillere destan bir düğünle Cedi Osman ile nikah masasına oturdu.

Ebru Şahin'den yatak pozu

YATAK POZUNU PAYLAŞTI

Tatil pozlarıyla dillerden düşmeyen çiçeği burnunda gelin Ebru Şahin, Instagram paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Son olarak yatak pozunu takipçileri ile paylaşan Ebru Şahin'e kısa sürede yorum ve beğeni yağdı.

Ebru Şahin'den yatak pozu

Ebru Şahin'den yatak pozu

Ebru Şahin'den yatak pozu

Ebru Şahin'den yatak pozu

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Cedi Osman Ebru Şahin Instagram Destan Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

ÖNDER ÇELİK:

KOCALARI DA BUNLARI KOLLARINA TAKIP GEZİYORLAR.

0
0
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

ona da böyle onu kabullenen artık koca mı desek öyle bi adam lazımdı :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title