Haberler

Ebru Polat'ın "Kocanızı elinizden alırlar" paylaşımının altından ihanet çıktı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde yaptığı "Kocalarınızı elinizden alırlar" paylaşımına açıklık getirdi. Polat, "En yakın kız arkadaşım sevgilime sarkıntılık yaptı. Adam tersledi ben de gerekeni yaptım. Bazı insanlar enişteci olurlar. Senin kocan senin sevgilin daha tatlı gelir. Aman diyeyim dost diye bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Ebru Polat, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kocalarınızı elinizden alırlar" ifadeleriyle takipçilerine uyarılarda bulunmuştu. Polat yankı getiren sözlerine açıklık getirdi. Polat 2. Sayfa programına yaptığı açıklamada, "Bazı insanlar enişteci olurlar" şeklinde konuştu.

"SENİN KOCAN, SEVGİLİN DAHA TATLI GELİR"

Polat, "Benim de başıma geldi. En yakın kız arkadaşım sevgilime sarkıntılık yaptı. Adam tersledi ben de gerekeni yaptım. Bazı insanlar enişteci olurlar. Senin kocan senin sevgilin daha tatlı gelir. Aman diyeyim dost diye bir şey yok" ifadelerini kullandı.

POLAT NE DEMİŞTİ?

Polat günler önce yaptığı açıklamayla, "Dost deyip, arkadaş deyip sakın evinize kimseyi almayın arkadaşlar. Dost deyip evinize aldığınız insanlar, yarın kocanızı elinizden alırlar. Bilginiz olsun. Yaşanmıyor mu böyle örnekler; yaşanıyor. Evinize alıp yedirip içirdiğiniz insanlar arkanızdan dedikodunuzu yaparlar. Yılanlar uzakta değiller. Yılanlar hep yakınlarınızda. Siz gerekirse duvarla konuşun ama sırrınızı kimseye açmayın. Dost diye eve aldığınız insanlar, yarın kocalarınızı elinizden alır. Yılanlar uzakta değiller, hep yakınlarınızda. Affetmek Allah'a mahsustur. Size yanlış yapıldığında sakın affetmeyin" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya DOST Partisi Ebru Polat Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

Sıra:

Çok doğru demiş.evinizde kadınlı erkekli karışık oturulmamalı.islam dini aileyi çok güzel korumakta.oturmanın kalkmanın misafirliğin edebi adabı vardır.

93
17
yanıtYanıtla
Tr:

Kimse kimsenin yuvasını yıkamaz o yuva sağlamsa. Adamın gözü dışarda yoksa yıkılmaz o yuva.

36
10
yanıtYanıtla
Gul kokusu:

BOYLE KADIN DA IHANETE UGRUYORSA, SIRADAN KADININ ALDATILMASINA NOMRAL BAKMAK LAZIM...

16
20
yanıtYanıtla
Hadi ordan:

Ne özelliği var

yanıt19
yanıt2
Onur:

Valla kim ne derse desin taş gibi hatun kabul edin

17
13
yanıtYanıtla
Polat:

Çok güzelsin çok...

4
20
yanıtYanıtla
ehh:

Bunların da işi zor, kaç aydır eve kapandı garibanlar. . . .

13
2
yanıtYanıtla
eylül:

EBRU ORTALIKLARDA ŞARKIYIM DİYE GEZME HER HAFTA SAÇMA SAPAN BİR ŞEY SÖYLEYİP MAGAZİNDE HABERİN YAPILIYOR. . . . . SOSYAL MEDYA FENOMENİ OLDUNUZ.

11
2
yanıtYanıtla
Tt:

Bu kadina güzel deyenin Aklina sasarim

8
2
yanıtYanıtla
Gul:

Su corunodan ders almayan cok insan var halen

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title