Haberler

Ebru Polat'tan dikkat çeken Can Yaman yorumu: Ona yürümedim, koştum, zıpladım ama kendisini bitirdi

Can Yaman'ın yarı çıplak pozuna "Bunu gördükçe evdekine yemek veresi gelmez insanın" yorumunu yapan Ebru Polat, geçtiğimiz gün katıldığı programda "Can'a yürümedim, koştum hatta zıpladım ama kadınlara nasıl davranması gerektiğini bilmiyor" dedi.

Yaptığı her açıklama ve paylaşımla gündeme gelen şarkıcı Ebru Polat, Ali Eyüboğlu ile İlkay Buharalı'nın YouTube kanalları için hazırladığı Magazin Noteri isimli programına konuk oldu. Bir dönem oyuncu Can Yaman'a olan hayranlığını gösteren Polat, Yaman'ın son açıklamalarının ardından hissettiklerini anlattı.

"CAN'A YÜRÜMEDİM, KOŞTUM"

Programın başında Can Yaman'a yaptığı yorum hatırlatılan Ebru Polat, "Adama yürümedim, koştum hatta zıpladım. Kadınlara nasıl davranması gerektiğini bilmiyor. Çok kaba, hiç o şekilde düşünmemiştim onu. İnsan, kendisini nasıl bitiririn örneği oldu Can Yaman" dedi.

Ebru Polat'tan dikkat çeken Can Yaman yorumu: Ona yürümedim, koştum, zıpladım ama benim için bitti

"MAŞALLAH OLAN VAR OLMAYAN VAR"

Yakışıklı oyuncu Can Yaman, İtalya'da kaldığı otelin terasında yarı çıplak poz vermişti. Bu poza sesiz kalamayan şarkıcı Ebru Polat ise "Maşallah! Olan var olmayan var. Bunu gördükçe insanın evdekine yemek veresi gelmez! Bir de bizimkiler o tipleriyle kaprisli, tripli. Boş yere kahır çekiyoruz" şeklinde yorum yapmıştı.

Ebru Polat'tan dikkat çeken Can Yaman yorumu: Ona yürümedim, koştum, zıpladım ama benim için bitti

LİBİDO SÖZLERİYLE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Can Yaman, verdiği bir röportajda 2016 yılında aynı dizide rol aldığı meslektaşı Selen Soyder'e göndermede bulunmuş ve onun için: "Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela 'Hangimiz Sevmedik' dizisindeki partnerim Selen Soyder'le bu yüzdem problem yaşadım. Gel de şimdi sette bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar… Cast da buna göre yapılmalı" şeklinde ifadeler kullanmıştı.

"ARKA ODAYA GİDELİM, İSPATLAYAYIM"

Libido açıklamasıyla gündeme gelen Can Yaman, İspanya'da konuk olduğu bir programda hayranlarından gelen sorularını yanıtlamıştı. Can Yaman, "Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?" diyen kadına "Arka odaya geçelim, kanıtlayayım" cevabıyla kendisine yardımcı olan çevirmeni bile şaşkına çevirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ali Eyüboğlu Ebru Polat Can Yaman Haberler

500

Yorumlar (32)

buse:

Ne olur bir hafta veya bir ay haberlerini yapmayın bakalım ne olacak. . . . . .

26
0
yanıtYanıtla
ÇAPKIN KIZ ASLI:

CAN YAMAN ERKEK İSE SOKAKTA CADDEDE GÖRDÜĞÜMÜZ ÇELİMSİZ TİPSİZLER NE PEKİ???????

4
20
yanıtYanıtla
oflu:

adammm

yanıt11
yanıt3
SANA NE,,,,,,,:

NE Kİ, , , , , , , ,

yanıt6
yanıt1
SAKARYALI:

HEDEFİNE ULAŞANA KADAR DENEMEYE DEVAM ET. . . . . .

yanıt4
yanıt0
Şhn:

can yamanın ve ebrunun tek derdi sosyal medyada beğeni ve takipçi sayısını arttırmak. Magazinde konuşulsun. . . . . . .

16
1
yanıtYanıtla
TESPIT:

Gereksiz ebru gereksiz can a yorum yapmıs buda haber mı olmus sımdı

17
0
yanıtYanıtla
ADALET:

HABER e bak kadına bak sana kim ne verir ki evdekine yemek veresi gelmezmiş senin elinden zaten bir şey yenmez ayrıca günlük ihtiyaçlar için kullanılacak bir kadınsın

14
0
yanıtYanıtla
tekdğ:

Bu haberse diyecek bir şey yok. . . .

13
0
yanıtYanıtla
POLAT:

aferim iyi yapmısın

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title