Haberler

Derya Tuna, Zekariyaköy'deki 10 Milyon TL'lik Villasını İdo Tatlıses'e Hediye Etti

Güncelleme:

Kanal D'de yayınlanan '4 Kadın Zamanı' programı sunucularından Derya Tuna, İbrahim Tatlıses'ten olan oğlu İdo Tatlıses'e Zekariköy'deki 10 milyon TL değerindeki villasını hediye etti.

Posta'nın haberine göre, Kanal D ekranlarında yayınlanan Hande Ataizi, Seda Akgül ve Eylül Öztürk ile '4 Kadın Zamanı' isimli programda sunuculuk yapan Derya Tuna, genç şarkıcı oğlu İdo Tatlıses'e Zekariköy'deki evini hediye etti.

10 MİLYONLUK VİLLAYA İDO TAŞINACAK

Uzun süredir Zekeriyaköy'deki bu evde oturan Derya Tuna, Maslak Ağaoğlu 1453'te kendisi için penthouse bir daire kiraladı. İdo Tatlıses de 10 milyon TL değerindeki bu lüks villaya taşınacak, villanın alt katını ise stüdyoya çevirecek.

Derya Tuna, Zekariyaköy'deki 10 Milyon TL'lik Villasını İdo Tatlıses'e Hediye Etti

"DERYA BENİM ANA KRALİÇEMDİR"

İdo Tatlıses, geçtiğimiz günlerde "Annemle babam aynı evde kalıyor" demiş İbrahim Tatlıses'te bu konuya açıklık getirerek "Sözleri çarpıtılmış. İkimizin evlerinde odalarımız var. Biz öyle şeyleri aştık. Birbirimize saygıdan başka bir şey duymayız. O benim ana kraliçemdir, öyle de kalacak" demişti.

Derya Tuna, Zekariyaköy'deki 10 Milyon TL'lik Villasını İdo Tatlıses'e Hediye Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Derya Tuna Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (37)

ak partili hüsamettin genclik kolları:

Açlık sınırının asgari ücreti geçtiği bir ülkede neyden bahsedebiliriz ? Yolsuzluk, hırsızlık, huzursuzluk, eğitimsizlik, cahillik tabikide bunlar hiç olur mu. Ama bunlar dış güçlerin oyunu tabi yoksa bizim reis asgari ücreti 4 bin tl yapacakta işte 2023''e kadar elimiz kolumuz bağlı. Gizli antlasmalar varya montros sevir falandı

20
6
yanıtYanıtla
naim uslak:

aman dış güçler gelmiş tuvaleti olan var mı?

yanıt0
yanıt0
deist:

Bu tür insanları zengin edip, haksızlığa ses çıkarmayıp sonra sanalda eleştiren müslüman kardeşlerim. Bu dünyada malsınız da diğer tarafta kralsınız be ollum üzülmeyin

16
4
yanıtYanıtla
gürcan:

sizi kırk yıl görmesek aklımıza gelmessiniz biz vatandaşlar bıktık sizden bize ne sizin villanızdan

14
0
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

Müzigin haram olduğunu diyanet bu topluma anlatmadıgı müddetçe işlenen günahlara ortak olmaktadır.bunun hesabını yüce Allah ahirette onlara soracaktır.

8
6
yanıtYanıtla
=):

BÖYLE HABERLERE YORUM YAZDIGINA GÖRE SANA DA SORACAK ÖLEYSE

yanıt2
yanıt2
Dürbünlü:

ailelerin çocuklarına verebilecekleri en büyük hediye:güzel ahlaktır..öbürkü hediyeler ne dünyada ne ahirette sadece bir yük ve vebalden ibarettir..

13
0
yanıtYanıtla
hüseyin kaya:

ibo yiyecek yoksa satıp karı uyanık 10 tirilyon şişirmesi gazetecilerin villanın değeri 2 tirilyon oda vadeli peşin 1, 5 anca eder

10
2
yanıtYanıtla
KARTAL:

ZENGİNİN MALI AVARENİN ÇENESİNİ YORARMIS. . . …………. .

12
0
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

10 MİLYON NE YA BEN KIZIMA 29, 99 TL, YE AYAKKABI ALDIM HAVALARA UÇTU GARİBİM ÜLKEDEKİ GELİR DÜZEYİNİN DENGESİZLİĞİNE BAKIN

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title