Haberler

Demet Akalın, sakal ektirerek imajını değiştiren Neslihan Doğrusöz'e destek oldu

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, imajını tamamen değiştiren Neslihan Doğrusöz'ün yeni sakallı halini çok beğendiğini söyleyerek Doğrusöz'ü kararında destekledi.

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Neslihan Doğrusöz, feminen giyim tarzından maskülenliğe döndü. Son olarak sakal eklettirerek ve Neslihan olan adını Doruk olarak değiştiren Doğrusöz'e bir destek de şarkıcı Demet Akalın'dan geldi.

"ACAYİP YAKIŞIKLI"

Giyim tarzını tamamen değiştiren, vücudunun bir kısmını dövmeyle kaplatan Doğrusöz, son olarak sakal ve bıyık eklettirdi. Instagram hesabın son halinin fotoğrafını paylaşarak adını da Doruk olarak değiştirdiğini söyleyen Doğrusöz'e destek mesajları yağdı. Yeni adıyla Doruk Doğrusöz'e bir destek de sivri çıkışlarıyla tanınan şarkıcı Demet Akalın'dan geldi. Akalın, Doğrusöz için "Özgürce hissettiğin gibi. Acayip de yakışıklı" yorumunu yaptı.

"NASIL MUTLU ETTİNİZ BENİ"

Demet Akalın'ın yorumunu kalp içine alarak Instagram hesabından yayınlayan Doruk Doğrusöz, "Nasıl mutlu ettiniz beni bilseniz" dedi.

Demet Akalın, cinse tercihini değiştiren Neslihan Doğrusöz'e destek oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

neslihan doğrusöz Demet Akalın Instagram Haberler

500

Yorumlar (94)

sabır:

demet bi git artık ya

157
8
yanıtYanıtla
Denixs biz:

Bi kere allah bu gibi insanlara lanet etmiş ebedi cehennem de kalacaklar allah ıslah ettsin

137
21
yanıtYanıtla
İNŞAAT USTASI:

Nerden biliyorsun

yanıt5
yanıt6
spa:

inşaat ustası ve aynı kafada olanlar LUT KAVMİne olanları okuyun tabi halen inancınız varsa.

yanıt14
yanıt3
Anonymus:

He bi sen gireceksin senin gibi zihniyetli insanlara sadece diyorum ki cok yorma kafani git sadece nefes al

yanıt0
yanıt0
Ahmet:

Güzel bi kadın ken neden erkek olmak ister insan pek hoş bulmadım açıkçası yazık etmiş hem bu dünyasına hemde diyerine ??

49
7
yanıtYanıtla
Mehmet:

Aynen kardes hic anlamiyom kendisine yazik etti. Degdimi? Bir gun gelicek, o gun cok pisman olucak ama son pismanlik neye yarar?

yanıt1
yanıt0
batmanlı:

Allahım sen bizi çocuklarımızı koru böyle insanlardan geldiğimiz bu günlere bakarsak kalplerde iman Allah korkusu ve Allah sevgisi kalmadığının belirtileri cinayetler cinsiyet değiştirmeler daha neler gidecez Allah var ALLAH görüyor Allahtan korkun ölüm var kabir var azab var cehennem var

40
3
yanıtYanıtla
HEVAL:

HAY AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK BIREMIN

yanıt8
yanıt0
......:

BİR KUN FE YEKUN İLE HEPİNİZ TOZ OLACAKSINIZ !

37
2
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title