Haberler

"Dayı" filminin setinde ikinci kez taciz olayı yaşandı

Güncelleme:

"Dayı" filmi, ikinci kez taciz olayıyla gündeme düştü. Bu kez çocuk oyuncu koçu Yağmur Çağlan, atın erekte olmuş cinsel organını göstererek "Dikkat edin" diye sözlü tacizde bulunan görüntü yönetmeni Mehmet Türksoy Gölebeyi'den şikayetçi oldu.

Ufuk Bayraktar'ın başrolünü üstlendiği Adana'da çekilen "Dayı" filmi, ikinci defa taciz olayıyla gündeme geldi. Çocuk oyuncu koçluğu yapan Yağmur Çağlan, çekim arasında bir at arabasının yakınında dinlenirken görüntü yönetmeni Mehmet Türksoy Gölebeyi'nin sözlü tacizine uğradığını öne sürdü. Çağlan, atın erekte olmuş cinsel organını göstererek "Dikkat edin" diye sözlü tacizde bulunan Gölbeyi'den şikayetçi oldu.

"ATIN CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİ"

Tarsus Polis Merkez Amirliği'ne başvurarak şikayetçi olan Çağlan, "Filmin Tarsus çekimlerinde, Mehmet Türksoy Gölebeyi isimli şahıs 'Hişşt kızlar' diyerek kaşıyla atı gösterdi. Baktığımızda erekte olmuş atın cinsel organı ile karşılaştık. Gölebeyi imalı bir şekilde 'Dikkat edin ha' deyip kahkahalar atarak güldü. Gururum kırıldı. Setteki işimden ayrılarak İstanbul'a döndüm. Kendisinden davacı ve şikayetçiyim. Olay sırasında film ekibindeki tüm arkadaşlar bana destek çıktı. Bu beni çok mutlu etti" ifadelerini kullandı.

"ATIN O HALİNİ GÖRÜNCE KIZ ARKADAŞLARI UYARDIM"

Şikayet üzerine karakola çağrılan Mehmet Türksoy Gölebeyi, olay sırasında cinsellikle ilgili bir imada bulunmadığını söyleyerek, "Ben hayvanların davranışlarından anlayan biriyim. Atın o halini görünce kız arkadaşları uyardım. Çünkü atlar o vaziyette saldırgan oluyorlar. Arkadaşlara zarar vermemesi için uyarı amacıyla seslendim. Herhangi bir cinsel amaçlı düşüncem yoktu" şeklinde konuştu.

Savcılık ise Gölebeyi hakkında soruşturma başlattığını bildirdi.

UFUK BAYRAKTAR'IN DA ADI TACİZ İDDİALARINA KARIŞMIŞTI

Yaşanan ilk olayda ise makyöz Alev Ünal Nayir ve kuaför Metin Tektaş, Ufuk Bayraktar tarafından fiziksel ve sözlü tacize uğradıklarını ve tehdit edildiklerini öne sürülmüştü. Bayraktar, iddiaları reddetmişti, Sinema Televizyon Sendikası da açıklama yaparak olayı kınadığını belirtmişti.

'Dayı' filminin setinde ikinci taciz vakası!

'Dayı' filminin setinde ikinci taciz vakası!

'Dayı' filminin setinde ikinci taciz vakası!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türksoy Gölebeyi Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (38)

Mert ekin:

Aynısını bir kadın yapsa ve ben erkek olarak şikayet etsem beni gözaltına alırlar

33
1
yanıtYanıtla
Hakan:

Atın aleti görünce korkmuş soluğu istanbulda almış eşeğinkini görseydi sınırı geçerdi

27
6
yanıtYanıtla
Deve:

:))))) Harika güldüm

yanıt8
yanıt1
erkan:

artık şakada olsa kimseye espri filan yapmaya çekinir olduk. eskiden arkadaş ortamında belden aşağı fıkra anlatan birileri olurdu gülerdik. şimdi tacizci diye şikayet ederler

25
6
yanıtYanıtla
Hoca:

Kadın kendisine söylenen şeyleri yapmalıdır. Özellikle erkeklerin söylediklerini.

9
17
yanıtYanıtla
sonuc:

adam ne yapacak idi ata geri cek mi diyecek idi zaten hayvanlar cok yapar birisi bakacak diye elbise giyme imkani yok

19
7
yanıtYanıtla
BURAK:

Adam normal bir uyarı yapmış , set arkdaşı diye de şaka yapmış , rencide oldum ne ya , rüzgar esse rencide olucak bu şimdiki kadınlar da

19
7
yanıtYanıtla
misaifr:

dolar almış başını gidiyor crona 19 yükselişte insanlar ne ile ilgileniyor

18
5
yanıtYanıtla
Yalan Dolan:

Bir bu çocuk değil koskoca kadın. Çocuk dediğin böyle görünüp makjaj tarz stil çekip setlerde oyunculuk yapmaz arkadaşlarıyla oyun oynar yada ders çalışır. İki adam terbiyesizlik etmiş ama taciz dediğin bambaşka. Setin kenarında sıkıştırıp orasını burasını ellese taciz etmiş olur.

8
15
yanıtYanıtla
Denizci:

Çocuk Oyuncu değil kadın, çocuk oyuncu koçu.

yanıt10
yanıt1
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title