Haberler

Çocuk Gibi Geliyorsun

Eski Manken Televizyon Programcısı Ebru Şallı'nın Zayıflığı Hülya Avşar'a Dert Oldu. Avşar Kızı Programına Konuk Ettiği Şallı'ya Eski Kilolu Halini Daha Çok Beğendiğini Söyledi.

ESKİ MANKEN TELEVİZYON PROGRAMCISI EBRU ŞALLI'NIN ZAYIFLIĞI HÜLYA AVŞAR'A DERT OLDU. AVŞAR KIZI PROGRAMINA KONUK ETTİĞİ ŞALLI'YA ESKİ KİLOLU HALİNİ DAHA ÇOK BEĞENDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Hülya Avşar, programında eski mankenlerden Ebru Şallı'yı konuk etti.

Televizyon gazetesi'nin haberine göre, Beslenme üzerine uzun süre eğitim alan Şallı, günde küçük parçalar olmak üzere 8 öğün yemek yediğini ve hiçbir zaman aç kalmadığını söyledi.

Şallı'ya eski kilolu halinin daha iyi olduğunu söyleyen Avşar, 'Bu kadar zayıf olmandansa eski halini daha çok beğeniyorum. Senin o eski halin her zaman benim gözümün önünde. Daha böyle dolgun, dolgun ve hoş. Şimdi çocuk gibi geliyorsun bana. O kadar zayıf geliyorsun ki... Şuraya bak şöyle yapsam kapanacak elim. Nasıl oluyor bu anlamadım' diye konuştu.

Ebru Şallı ise küçüklükten beri et yemediğini vejetaryan olduğunu ve her zaman beslenmesine dikkat ettiğini anlattı. Bu kiloda kalmak için özel bir çaba harcamadığını ifade eden Şallı, 'Belli bir kiloda yıllarca kaldıktan sonra kilo alımı da zor oluyor' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title