Haberler

Çocuk Bakıcısından Dayak Yiyen Oyuncu Meral Kaplan, Suç Duyurusunda Bulundu

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Meral Kaplan, 60 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk bakıcısından dayak yediği için suç duyurusunda bulundu. Kaplan, ifadesinde bakıcının, kafasında vazo kırdığını söyledi.

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre, Amerikalı aktris Cameron Diaz'a benzerliği ile tanınan oyuncu Meral Kaplan, geçtiğimiz aylarda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gelerek 60 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk bakıcısının kendisini darp ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

"VAZOYU KAFAMDA KIRDI"

İfadesinde bakıcının kendisini darp ettiğini ileri süren Kaplan, "Bakıcımız 60 yaşındaydı. Ayrılmak istiyordu. Ben de 'Sen yavaş yavaş ayrıl, biz de başka birini bulalım' dedim. Beni ittirdi, başım betona çarptı. Ardından kalktım, vazoyu kafamda kırdı. Bir saat sürdü bu çekişme. Polise gitmemem için beni odaya kilitledi. Çığlıklarımı duyan komşularım beni kurtardı. Bakıcım beni darp ederken eşim de beni izledi. Beni en çok üzen şey eşimin bu duruma tepkisiz kalmasıydı" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Cameron Diaz Meral Kaplan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Batuhan:

Kim bilir nasıl bir insansında bunları yapıyorlar sana ?

7
4
yanıtYanıtla
somon:

ne kocaymış bea kadından illalah çekmiş başkasının dövmesini izlerken zevk almıştır kesin sevse ayırırdı izlemezdi

9
2
yanıtYanıtla
Hakan:

Çalışan hanımlar biryere kadar eğer kreş yoksa bakıcı alması normal. Ancak evde oturan birisinin bakıcı neyine bu şımarıklık

7
2
yanıtYanıtla
dtan:

bu tipleri bilirim. çıldırtmıştır bakıcıyı da kocasını da

8
0
yanıtYanıtla
şişirneyin şunları:

ünlü değil çok ünlü deseydin tanırdık, bu avrat kimdir loooo

6
1
yanıtYanıtla
aylin:

kocası da seyrettiğine göre biraz. haksız galiba ...Allah bilir ama ?..

4
1
yanıtYanıtla
Meral:

Kaplan kediye döndü

3
0
yanıtYanıtla
E:

Kimbilir hani nasıl davrandı kadıncağıza kadın bukadar tepki gösterdi

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title