Haberler

Club Med'ten Fırsat

Bodrum'da Bulunan Club Med, Bünyesine Power Plate Katarak Misafirlerinin Daha Genç Ve Sağlıklı Olmasını Hedefledi…

Bodrum Club Med; yurtdışındaki tatil köylerinde olduğu gibi artık misafirlerine Power Plate hizmeti vermenin keyfini yaşıyor. Yüksek standartlardaki hizmeti ile öne çıkan Club Med zincirleri; Türkiye'de de Power Plate'i seçti.

Club Med'in yöneticileri, Power Plate'in misafirler tarafından aranan bir sistem olduğunu belirterek seçimlerinin isabetli olduğunu söylüyorlar. Power Plate sayesinde, tatil köyüne gelen konuklar, çok kısa zamanda spor ihtiyaçlarını karşılayabildikleri gibi; gün içerisinde zindelik ve esneklik de kazanıyorlar.

Dünyaca ünlü sporcuların, performans artırmak , Madonna, Julia Roberts, Demi Moore gibi yıldızların gençlik ve güzelliklerini sürdürmek için kullandıkları Power Plate, ürettigi güçlü vibrasyonu, kaslara enerji olarak transfer ediyor. Kaslarda birbirini takip eden kasılma ve gevşemeler oluyor.Kaslarda oluşan bu dizi hareketler tendonların da gerilmesine neden oluyor. Bu kasılma, "derin kas" olarak nitelenen karın içi kasların, omuriliği çevreleyen kasların hatta yüz kaslarının bile gerilmesine ve etkin olarak uyarılmasına neden oluyor. Böylece vücut kasları belirlenmiş bir disiplin içinde çalışarak gelişiyor. Zamanla dokular sıkılaşıyor, kaslar ve dolayısıyla vücut şekilleniyor, güçleniyor..

Türkiye'de de Billur Kalkavan, Çağla Şikel, Melek Baykal, Ali Karacan, Berna Yılmaz, Sibel Turnagöl gibi isimler Power Plate kullananlardan sadece birkaçı..

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title