Haberler

Ciciş Esra Ersoy'dan Şaşırtan Hülya Avşar Yorumu: Benim Gibi Kadınlara Hitap Etmiyor

Güncelleme:

Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy, katıldığı magazin programında "Hülya Avşar benim selülitli halim ve kadınlara hitap etmiyor" sözleriyle gündeme geldi.

Ciciş kardeşler olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler Müge Dağısanlı ve Müge Yüksel Salt'ın sunuculuğunu yaptığı TEVE 2'de yayınlanan 2. Sayfa'ya konuk oldu. 32 yaşındaki Esra, Hülya Avşar'ın kendisinin selülitli versiyonu olduğunu söyledi.

"HÜLYA AVŞAR BENİM SELÜLİTLİ HALİM"

Adına düzenlenen tenis turnuvasında gösteri maçına çıkan Hülya Avşar'ı yağmur durduramadı. Sağanak yağışa rağmen Avşar, tenis maçına devam etti. Avşar'ın yaşına rağmen fiziğini beğendiğini söyleyen Ersoy, "Hülya Avşar benim selülitli versiyonum." dedi.

Ciciş Esra Ersoy'dan Şaşırtan Hülya Avşar Yorumu: Benim Gibi Kadınlara Hitap Etmiyor

"KADINLARA HİTAP ETMEDİĞİ İÇİN AKŞAM PROGRAM YAPIYOR"

Televizyon programlarından ünlü olduklarını söyleyen Esra, sosyal medyadan para kazanmak yerine ekranlara olmak istediklerini söyledi. Avşar kızını kendisi gibi gördüğünü söyleyen Esra, "Hülya Avşar, diğer ünlülerden çok farklı ve çılgın biri aynı benim gibi. Bu yüzdende sabah programları değil akşam programları yapıyor. Çünkü benim etmediğim gibi oda kadınlara hitap etmiyor" dedi.

Ciciş Esra Ersoy'dan Şaşırtan Hülya Avşar Yorumu: Benim Gibi Kadınlara Hitap Etmiyor

Ciciş Esra Ersoy'dan Şaşırtan Hülya Avşar Yorumu: Benim Gibi Kadınlara Hitap Etmiyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hülya Avşar Esra Ersoy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi? Real Madrid Bayern Münih ilk maç kaç kaç bitmişti? Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maç sonucu!
500

Yorumlar (13)

Aspirin:

bunlar doğmasaydı dünyamız daha temiz olurdu:((

17
1
yanıtYanıtla
seni oraya çıkarıp soranda suç:

kendini kimle kıyaslamış bi bak bi bak

16
1
yanıtYanıtla
MUHASEBECİ:

SİZİN NEYE HİTAP ETTİĞİNİZİ TARTIŞALIM MI?

9
1
yanıtYanıtla
Emoş:

Hulya sana 10 basar yaslanmis 50 60 yasinda gibi duruyorsun estetikle bile guzel olmamissin hulyada estetikte yok dogustan guzel

7
2
yanıtYanıtla
Emoş:

Gözler lens surat çökmüş dudaklar sisirme burun estetik genede biseye benzememissin bide hülya avşara laf ediyor haspam

7
0
yanıtYanıtla
ayna ayna söyle bana:

yaaaa siz kim Hülya Avşar kim ? gidin işinize hayret bir şey ? ne günlere kaldık

6
1
yanıtYanıtla
Ad ad:

Yahu siz cicisler Hülya nın tirnagi bile olamazsınız bi kaybolun ha!

5
1
yanıtYanıtla
Ne yazık ki:

Artık erkeklere de hitap etmiyor.

6
0
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

GECE TARİFESİ İLE ÇALIŞAN ''EMEKÇİ(?)KADINLARIMIZ'' ELBETTE KADINLARA HİTAP EDEMEZLER. ÇÜNKÜ BU İŞLERİN ''GÜNDÜZ MESAİSİ''OLMAZ!

5
0
yanıtYanıtla
TRAKYALI:

Hülya teyze yaş kaç oldu :))

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title