Haberler

Ceyhun Yılmaz, Canlı Yayında Müjde Uzman'a Hakaret Ettiği Gerekçesiyle 5 Ay 25 Gün Hapis Cezası Aldı

Güncelleme:

"Mesut Yar ile Burada Laf Çok" programına Mehmet Turgut, Ceyhun Yılmaz, Müjde Uzman ve Filiz Taçbaş konuk olmuştu. Mesut Yar'ın Müjde Uzman'a 'asıl mesleğiniz nedir?' sorusu sırasında, Ceyhun Yılmaz Mehmet Turgut'a sessizce şoke eden bir cevap vermişti. Müjde Uzman cevaptan sonra bir süre sessiz kalmış ancak gerek magazin basınında ve gerekse sosyal medyada olayın büyümesinin ardından Ceyhun Yılmaz'a dava açmıştı. Dava bugün sonuçlandı.

Ceyhun Yılmaz, Canlı Yayında Müjde Uzman'a Hakaret Ettiği Gerekçesiyle 5 Ay 25 Hapis Cezası Aldı

"KARAR TEMYİZ EDİLECEKTİR"

Mahkemenin kararını Müjde Uzman'ın avukatı açıkladı. İşte Avukat Feyza Altun'un açıklaması:

Müvekkilim Müjde Uzman 'ın katıldığı CNN TURK yayınında Ceyhun Yılmaz'ın hakaretine maruz kalması sebebiyle görülen ceza davası bugün sonuçlanmıştır. Ceyhun Yılmaz'ın müvekkilime sarfettiği kelimenin, onun namus ve şerefine yönelik aşağılayıcı bir kelime olduğu kabul edilerek Ceyhun Yılmaz'a 6 ay hapis cezası verilmiştir. Bu suç milyonlar önünde alenen işlendiği için 1/6 oranında artırılarak 7 ay yapılsa da Sanık Ceyhun Yılmaz 'ın mahkemede oluşturduğu olumlu izlenim nedeniyle 5 ay 25 güne indirilmiş ve daha önce bir sabıkası olmaması nedeniyle ertelenmiştir. Karar temyiz edilebilecektir. Kendisi tüm bu süreç içerisinde "şaka" yaptığını beyan etmişse de bundan sonra kimsenin birbirine hakaret ederek şaka yapmamasını diler, kadın bedeni üzerinden edilen küfürlerin, kadınları etiketlemek, yaftalamak, aşağılamak ve küçük düşürmek için kullanılan kelimelerin bir an evvel dilimizden düşmesini temenni ederim.

Av.Feyza Altun

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ceyhun Yılmaz Müjde Uzman Mesut Yar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

mutlulukkkkk:

o değilde su yandaki açlık grevine çok sevindim :D :D :D

20
3
yanıtYanıtla
Hamza:

E adam doğru söylemiş

8
10
yanıtYanıtla
BOZkelepçeANADOLU:

Hani şu yoruma kapattıkları haber, açlık grevi değilmi? Aynen ne güzel ölecekmiş işte boşa para yemez içerde bütçeden:)))

11
2
yanıtYanıtla
metamorfoz:

haklı açlık grevlerini kutluyorum tez zamanda amin :)

4
1
yanıtYanıtla
1:

amerikada hakaret suçu yoktur hakaretten hiçbir ceza almazsınız dünyanın en gelişmiş ülkesi

1
3
yanıtYanıtla
ne önemi var:

komedyenler bazen boyle işin ucunu kacırıyor malesef

2
0
yanıtYanıtla
..............:

NE DEMİŞ?

1
1
yanıtYanıtla
ofsevim:

wowowowo look at that bullshit

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title