Haberler

Naomi Campbell Cennet Koyu'nda

Güncelleme:

Dünyanın en çok kazanan modellerinden biri olan Naomi Campbell, lüks yatıyla Bodrum'a geldi.

Dünyaca ünlü İngiliz topmodel Naomi Campbell ; sessiz sedasız geldiği Bodrum'da, lüks yatıyla koyları gezerken objektiflere takıldı. Ünlü topmodel, yatın koya girmesinin ardından uzun bir süre içeriden çıkmadı. Korumalarının ellerindeki dürbün ile etrafı kolaçan etmesi dikkatlerden kaçmadı. Bir saatlik beklemenin ardından gazetecileri atlattığını düşünerek rahat tavırlar sergileyen 43 yaşındaki Campbell, yıllara meydan okuyan güzelliği ile yatta boy gösterdi.

ŞAKALAŞTI VE DANS ETTİ

Elinden bir an olsun telefonunu düşürmeyen topmodelin, mor bikinisi ile telefon kılıfının aynı renkte olması gözlerden kaçmadı. Teknede sık sık erkek arkadaşıyla şakalaşan, bir ara dans eden Naomi Campbell, çok keyifliydi. Daha sonra kendini Cennet Koyu'nun sularına bırakan Campbell, uzun süre yüzdü. Denizden erkek arkadaşının yardımıyla çıkan ünlü manken; havluya sarındıktan sonra kahve ve sigara içerek yorgunluk attı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Naomi Campbell Bodrum Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title