Haberler

Cenk Eren Pasta Kesme Rekorunu Kırdı

Cenk Eren ve Asuman Dabak'ın doğum günü kutlamasına ünlü isimler akın etti.

Cenk Eren'in sahibi olduğu aynı zamanda sahne aldığı My Pavyon'da sanatçının kendisinin ve Asuman Dabak'ın doğum günü kutlamasında yakın dostları Seray Sever, İpek Tuzcuoğlu, Meltem Cumbul, Oktay Kaynarca, Oya Aydoğan, Ayta Sözeri, Gamze Topuz ve Haldun Dormen gibi isimler yalnız bırakmadı.

Gece tam saat 00: 00 da pasta kesimiyle başlayan doğum günü kutlaması özellikle Cenk Eren'in yakın dostları tarafından sahneye ard arda yollanan pastalar nedeniyle ilginç bir rekora imza atılmış oldu.

Eren yakın dostlarının göndermiş olduğu 12 adet pastayı tek tek sahnede kesmek zorunda kalınca, duygularına hakim olamadı.

Özellikle My Pavyon dekoruyla hazırlanmış olan pastayı gören Eren şaşkınlığını gizleyemedi ve "Yıllardır sahnelerdeyim ve inanın bu kadar kıymetli ve özel pasta hiç görmedim" dedi.

Gecede 44. ncü yaşına girdiğini belirten Dabak, "Valla hala 18'imdeyim ruhum genç" derken, Eren ise "Göründüğüm yaştayım yani 25" deyince izleyicilerden alkış topladı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

İpek Tuzcuoğlu Asuman Dabak Seray Sever Cenk Eren Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title