Haberler

Cemal Can Canseven'den "Nisa Bölükbaşı ile görüşmemenizi Danla Bilic mi istedi?" sorusuna cevap

Güncelleme:

Survivor yarışmasında Nisa Bölükbaşı ile çok yakın arkadaş olan Cemal Can Canseven'in yarışma bittikten sonra Nisa ile görüşmemesi sevenlerinin dikkatini çekti. Nisa ile Danla Bilic istemediği için görüşmediği ileri sürülen Cemal Can, "Her şey yansıdığı gibi değil" dedi.

Survivor yarışmasıyla ünlenen Cemal Can Canseven, geçtiğimiz akşam yakın arkadaşı Danla Bilic'in doğum gününü kutladı. Arkadaşlarıyla birlikte partiye katılan Canseven mekan çıkışı soruları yanıtladı. Survivor'da bir an olsun ayrılmadığı Nisa ille Danla Bilic istemediği için görüşmediği ileri sürülen Cemal Can, 'Nisa Hanımla görüşmemenizi Danla Bilic mi istedi?' sorusu üzerine "Bitmesinin sebebini nereden biliyorsunuz? Her şey sosyal medyada yansıdığı gibi değil. Görüşüyoruz" dedi.

Cemal Can Canseven, bu açıklamasıyla Nisa ile küs olmadığını göstermiş oldu. Ancak iki tanınan isim, Survivor'un final yapmasının ardından görüşmemeye başladı.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Nisa Bölükbaşı Danla Bilic Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

123:

lan bi defolun gidin herkes ünlü oldu şu memlekette kim ki bunlar haber oluyor anlamıyom

21
0
yanıtYanıtla
odense:

harika yazmış katılıyorum sana 123:

yanıt4
yanıt0
ENİS:

Nonoşlar, kokoşlar, liboşlar. . Eline mikrofonlu kamera alan kendini''magazinci''sanıyor. ''Körler-sağırlar, birbirini gıdıklar'' muhabbeti. Bunları kimler mi ciddiye alıp, izliyor dersiniz? Hiçbir özelliği, yeteneği, becerisi olmayan, sanatı dans ise göbek dansı, dizi ise çat kap aşk zanneden, hayalinin erkeği holding sahibi yakışıklı tipler olduğunu zanneden ZAVALLILAR.

18
0
yanıtYanıtla
feyyaz yılmaz:

çok sağolun aylardır merak edıyordum ohh rahatladım

9
1
yanıtYanıtla
vay argadaş:

ya banane cemadenl banane nisadan ülke ne halde tek derdimiz bunlarmı. o yüzden diyorumki bizden niye bir cacık olmadıgı belli

7
2
yanıtYanıtla
bizene:

bizene cemal candan

8
0
yanıtYanıtla
Hud:

Yılışık vıcık vıcık çapraşık bir ilişki.

5
3
yanıtYanıtla
Mine:

Aynen öyle reklamlarını yapmak işleri olmuş

yanıt0
yanıt0
fff:

haber değeri yok.

5
3
yanıtYanıtla
KARA:

HABER BULAMAYINCA BU TAKOZLARIMI HABER YAPIYOSUNUZ VAH HALİNİZE

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title