Haberler

Cem Özer'den Yıllar Sonra Gelen İtiraf: Üstü Açık Arabamla Otobüsün Arkasında Durunca Çok Utandım

Güncelleme:

42 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra sağlığına kavuşan Cem Özer, katıldığı magazin programında yıllar önce üstü açık arabasıyla bir halk otobüsünün yanından geçerken utancından arabasının üstünü kapattığını ve haketmediğini düşündüğünü anlattı.

Film setinde kaza geçirerek hastaneye kaldırılan ve 42 gün yoğun bakımda tedavi gören Cem Özer eşi Pınar Dura ile Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Özer, yıllar önce yaşadığı duygusal anısını da canlı yayında anlattı.

"ÜSTÜ AÇIK ARABAMLA OTOBÜSÜN YANINDA OLUNCA ÇOK UTANDIM"

Özer, yıllar önce sunuculuğunu yaptığı "Laf Lafı Açıyor' programından çok fazla para kazanmadığını, kazandığı paraları da dağıttıklarını söyledi. Sunucuların 'Kazandığın paraları dağıtmasaydın nelerin olurdu?' sorusun üzerine o dönemlerde başına gelen bir olayı da anlatan Özer, şunları söyledi: "Öncelikle içim bu kadar rahat olmazdı. Ben bir lüks markanın aracını ilk Türkiye'ye getiren benim. Bir gün bir otobüsün arkasına denk geldim arabanın da üstü açıktı. Çok utandım. Sanki haksız bir kazançla onu elde etmişim gibi geldi, utandım hemen üstünü kapattım.

Cem Özer'den Yıllar Sonra Gelen İtiraf: Üstü Açık Arabamla Otobüsün Arkasında Durunca Çok Utandım

"BU OLAYDAN SONRA HER ŞEYİ İKİ MİSLİ FİYATINA ALDIM"

Ondan sonra bir karar aldım Faruk Bayhan o zamanlar bir program yapıyordu bana 'sen bu kadar parayı ne yaptın?' diye sordu. Ondan sonra ben her aldığım şeyi iki misli fiyatına aldım. 80 bin dolarsa ben 80 bin doları gidip çocuklarla ilgili bir yere bağışladım ki arabaya rahatça binebileyim. Kendimce böyle bir denge yaptım. Hak ettiğim bir parayla alıyorum bunu ama bu çok fazla."

Cem Özer'den Yıllar Sonra Gelen İtiraf: Üstü Açık Arabamla Otobüsün Arkasında Durunca Çok Utandım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cem Özer Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (46)

YENİ ATEİST:

EĞER GERÇEKTEN YAZILANLAR DOĞRUYSA 150 PUANLIK ADAMSIN. . . DAHA ADİL VE EŞİT BİR DÜNYA İÇİN YAŞASIN ATEİZM. . .

15
21
yanıtYanıtla
YSNOKR:

münkerle nekire anltırsın ateistliği ölünce sana net cvbı verirler denyo seni

yanıt6
yanıt6
SEMİHA TEYZE:

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen, savcılıktaki ifadelerinde ''Sözlerimiz çarpıtıldı. '' demişler, korku sardı tabii. Bu sanatçı bozuntularına en az 15er yıl hapislik cezası verilmeli.

11
24
yanıtYanıtla
nuran:

Cem Özer gercekten ülkemizde büyük bir deger

11
18
yanıtYanıtla
as:

o zaman insansın . . insan olabilmek

24
1
yanıtYanıtla
HTB:

:( helal olsun yaaa. . . . hiç sevmezdim bu adamı :(((( tüm fikirlerimi tersine çevirdi. . . . Allah sana ve senin gibi düşünlere daha çok versin

22
2
yanıtYanıtla
sazan.avi:

sen de hemen yedin :DDD helal olsun.

yanıt0
yanıt1
LEL:

İşte insanımızı kandırmak bu kadar kolay. Garibanın egosunu okşayan iki ağdalı laf et tamam senden kralı yok.

yanıt0
yanıt1
bir deli:

üstünu kapatınca helal mi oluyor

7
14
yanıtYanıtla
T.Baydar:

Ben onun eski komsusu ve okul arkadaşıyım. . Kişiligini karakterini bilirim. . Hiç tanımadıgınız bir insan için bu kadar olumsuz ve utanmaz yorumu yazabilecek kadar küçülmüşseniz söylenebilecek bir şey yok.

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title