Haberler

Çaycı Hüseyin lakaplı Alpaslan Özmol'un yeni imajı sosyal medyaya damga vurdu

Güncelleme:

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Çaycı Hüseyin karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Alparslan Özmol'un yeni imajı sosyal medyada gündem oldu. Saç rengini ve stilini değiştiren Özmol, son halini takipçileriyle paylaştı.

Bir dönemin popüler dizisi Çocuklar Duymasın ile ününe ün katan Çaycı Hüseyin lakaplı Alpaslan Özmol, yeni imajıyla bambaşka bir hale büründü.

SAÇ STİLİNİ DEĞİŞTİRDİ

Sosyal medyada hakkında çıkan yalan haberlerde her gün vefat ettiği haberi verilen Özmol'un yeni imajı, yine sosyal medyada çok ilgi gördü. Saç stilini değiştiren Özmol, saç rengini de değiştirdi. Yeni stiliyle poz veren oyuncu, sosyal medya hesabından son halini takipçileriyle paylaştı.

Alpaslan Özmol'un paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

İşte Özmol'un yeni imajı:

Çaycı Hüseyin lakaplı Alpaslan Özmol'un yeni imajı sosyal medyaya damga vurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Alpaslan Özmol Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
500

Yorumlar (87)

razor:

tipine köy yumurtası atam hüso

27
6
yanıtYanıtla
zagor:

kusura bakmayın da küçükken sizin kafanıza taşla yada odunla vuran falan oldumu ?

yanıt5
yanıt6
ALLAH RAHMET EYLESİN:

MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH RABBİM TAHSİLATINI AFFETSİN.

12
10
yanıtYanıtla
Ahmet:

Tipi bozuktu iyice bozulmuş,bi de kabadayı tavrı takınmıyo mu bitiriyo adamı..

12
6
yanıtYanıtla
SEKOCAN:

TİPE BAK ÇAY DEMLE .

6
10
yanıtYanıtla
COK GÜLÜNC:

avrupada yasayan türkiye dahil 3 devletin vatandasiyim yilda bir kac kez istanbulda dogdugum büyüdügüm yerleri dolasirim dünyada bir cok ülkeye gittim ama bizim ülkemizdeki gibi kozmopolit giyinen bir ülke daha görmedim kadinlarin bazilari kara carsafli iken bir digeri dar kot pantolon biuz bol boya ama kafada turban üstünde gözlük bir kismida yari ciplak erkeklerde abartili komik sac modeli yine komik kumastan cimrilik yapilmis kisa dar pantolonlar palyaca gibiler üstelik bunu moda saniyorlar

8
6
yanıtYanıtla
Hakan:

Ne alaka?

yanıt0
yanıt0
leduni:

Öok az devletin vatandaşı olmussun, Peki hangi devlet senin için önemli Modayı iyi bilen görgüsüz rumuz.

yanıt3
yanıt0
Sen daha gulucsun:

3 devletin vatandaşı olduğunuzu söyleyip hava atma işleminiz bittikten sonra dünyanin en güzel giyinen insanı gibi konuşmaniz komik sizi ve küçük beyninizin gelişmişliği ne düzeydedir gerçekten cooook merak ettim :)

yanıt0
yanıt1
TEMEL:

HAYIRDIR? Pasaport kolleksiyonu mu YAPIYORSUN? HANI BAZILAR PUL KOLLEKSIYONU FALAN YAPIYOR YA. . .

yanıt2
yanıt0
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title