Haberler

Caner Tedavide Şevket Firarda!

'Yaprak Dökümü' Dizisinin 'Şevket'i Caner Kurtaran, Üç Hafta Daha Ekranda Olmayacak! Kokain Kullandığı İddia Edilen Oyuncu, Şu Sıralar Tedavi Gördüğü İçin İzinli!..

'YAPRAK DÖKÜMÜ' DİZİSİNİN 'ŞEVKET'İ CANER KURTARAN, ÜÇ HAFTA DAHA EKRANDA OLMAYACAK! KOKAİN KULLANDIĞI İDDİA EDİLEN OYUNCU, ŞU SIRALAR TEDAVİ GÖRDÜĞÜ İÇİN İZİNLİ!..

Geçtiğimiz haftalarda kokain kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan oyuncu Caner Kurtaran'ın 'Yaprak Dökümü' dizisindeki akıbeti belli oldu.

Senaristler 'Şevket'i 'bankasını dolandırdığı için' kaçmak zorunda bırakınca, Caner Kurtaran'ın uyuşturucu skandalı nedeniyle diziden gönderildiği iddiaları ortaya atılmıştı. Ay Yapım'ın yöneticisi Kerem Çatay ise Caner Kurtaran'ın diziden ayrılmadığını söyledi. Çatay, bir süre önce 'Şevket'i canlandıran genç oyuncunun, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok katı bir tedaviye girdiğini ve kimseyle görüştürülmediğini açıklamıştı. Kerem Çatay, Caner Kurtaran'ın diziden ayrılmasının kötü sonuçlara yol açabileceğini de ifade etmişti.

Tedavi molasına çıkan Caner Kurtaran'ın ancak üç hafta sonra diziye katılabileceği ve bu yüzden 'Şevket' karakterinin senaryo gereği üç bölüm daha kaçak hayatı yaşayacağı öğrenildi. Bu arada Caner Kurtaran'ın diziye dönmemesi halinde, yerine getirilecek bir oyuncu arayışının yapıldığı da söylentiler arasında yer alıyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title