Haberler

Caner Erkin'in Eski Eşi Asena Atalay'ın, "Erkek Olsam Karı Kız Kovalarım" Cevabı Olay Oldu

Güncelleme:

Boşandığı eşi Caner Erkin ile velayet davası ile gündemden düşmeyen Asena Atalay, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirdi.

Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Caner Erkin'den boşandıktan sonra, velayet davası ile magazin gündeminde çok konuşulan Asena Atalaysosyal medyada bir takipçisine verdiği cevapla çok konuşuldu.

"ERKEK OLSAM KARI KIZ KOVALARIM"

28 yaşındaki sunucunun, "Bir günlüğüne erkek olsan abla kimleri döversin?" sorusuna, "Karı kız kovalarım, bir gün erkek olmuşum ne gerek var hır gür" yanıtını vermesi dikkati çekti.

Caner Erkin'in Eski Eşi Asena Atalay'ın, 'Erkek Olsam Karı Kız Kovalarım' Cevabı Olay Oldu

"AŞKACISINA BAYILIRIM"

Atalay ayrıca takipçisinin aşkla ilgili sorusuna ise düşündüren bir cevap verdi. Takipçinin, "Aşk acısı çekiyorum" yazan bir takipçisine, "Bayılırım" karşılığını verdi.

Caner Erkin'in Eski Eşi Asena Atalay'ın, 'Erkek Olsam Karı Kız Kovalarım' Cevabı Olay Oldu

SOSYAL MEDYAYI NADİR KULLANIYOR

Asena Atalay'ın instagram hesabındaki gönderilerin az olması da genç sunucunun sosyal medya ile arasının çok iyi olmadığı dikkatlerden kaçmadı.

Caner Erkin'in Eski Eşi Asena Atalay'ın, 'Erkek Olsam Karı Kız Kovalarım' Cevabı Olay Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Asena Atalay Caner Erkin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (36)

Tzn:

Ahlaksızlıktan başka bişey değil

16
3
yanıtYanıtla
YILAN:

Erkek olsam karı kız kovalarım demiş, evli kadın iken de erkek kovalıyordun şaşırmadık.

17
0
yanıtYanıtla
BU ASENA:

Kadın haliyle zaten evliyken bile çapkın, erkek olsa mahallede bakire kız bırakmazdı.

14
0
yanıtYanıtla
AGAA:

önemlimi erkek olmak. şimdide erkek kovalarsın yavrum. . . .

13
0
yanıtYanıtla
Tunç:

çok güzel cevap :D

yanıt1
yanıt0
Vatan:

Erkek olmana gerek yok zaten sen kovaliyon erkeklerii..

10
0
yanıtYanıtla
adanus:

bu akılsızda hayatını mehvetti hazır kocadanda oldu

9
1
yanıtYanıtla
kabak tadı verdi:

hem çirkin hemde giyinmesini bilmiyor erkege benziyor bunuda haber yapıyorlar

6
4
yanıtYanıtla
Alparslan türkeşin kırılan dişi:

Bu ne biçim bir haber, insalar aç aç onu haber yap!

4
5
yanıtYanıtla
ÇAPKIN KIZ ASLI:

NE YANİ ERKEK DEĞİLİM AMA GÜZEL BEĞENDİĞİM Bİ HATUN GÖRÜRSEM Bİ ŞANSIMI DENEYE BİLİRİM!!!

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title