Haberler

Caner Erkin ile Asena Atalay'ın Velayet Davasında Gerginlik Yaşandı

Güncelleme:

Asena Atalay, Caner Erkin'le olan velayet davasında "Bu dava çocuk davası, para davası değil, Caner gelip oğluna sahip çıksın" deyince Hakim: "Sizleri tutuklama yetkim var, yargılama gestapo gibi olmamalı" diyerek sert çıktı.

Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'dan olan oğlu Çınar'ın velayetini anneden almak için açtığı davada gergin anlar yaşandı. Atalay, "Bu dava çocuk davası, para davası değil. Caner gelip oğluna sahip çıksın" diye bağırken gerginlik üzerine salonu terk eden hakim tarafların tartışmayı bitirmesi üzerine, "Yargılama gestapo gibi olmamalı" diyerek tarafları uyardı.

CANER ERKİN DURUŞMAYA KATILMADI

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in, oğlu Çınar Erkin'in velayetinin eski eşi Asena Atalay'dan alınarak kendisine verilmesi için açtığı davanın görülmesine devam edildi. İstanbul 11'inci Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya davalı Asena Atalay avukatıyla birlikte katılırken, Caner Erkin'i avukatları temsil etti.Tanıkların dinlenildiği duruşmada zaman zaman gergin anlar yaşandı. Tanık olarak dinlenilen Asena Atalay'ın kardeşi Alican Atalay, Caner'in oğlunu ayda bir kez gördüğünü, ablasının hayatını çocuğuna göre ayarladığını ve sevgilisinin olmadığını söyledi.

"CANER KORKUDAN OĞLUNU İKİ HAFTA DA BİR GÖRSÜN"

Tanık dinlemesi sırasında taraflar arasında sık sık ağız münakaşı yaşanınca mahkeme hakimi, "Siz böyle yaparsanız bu dava çocuk reşit olana kadar sürer" dedi. Bunun üzerine Asena Atalay'da 'Keşke reşit olana kadar sürse de Caner korkudan iki hafta da bir oğlunu görse" dedi. Atalay, Caner Erkin'in duruşmalara katılmadığını söylemesi üzerine Erkin',in avukatları 'avukatları olarak bizler buradayız" dedi. Bu sözlere tepki gösteren Atalay yerinden kalkarak, "Bu dava çocuk davası. Para davası değil. Caner gelip davasına sahip çıksın" diye bağırdı.

HAKİM TARAFLARI SUSTURMAK İÇİN KÜRSÜYÜ YUMRUKLADI

Hakim kürsüyü defalarca yumruklayarak tarafları susturmaya çalıştı. Ancak tarafların bağırarak kavga etmeleri üzerine hakim mahkeme salonunu terk etti. Gerginliğin yatışmasının ardından salona gelen hakim taraflara nasihatte bulunarak, "Sizi tutuklama ve bir hafta yatırma yetkim var. Ama gestapo gibi yargılama istemiyorum.Ben magazini bilmem hakimim. Kararlarımla konuşurum. Asena anne olarak hisleriyle konuşuyor. Ama avukatlar saygılı olmalı" dedi.

Hakim daha sonra duruşmayı erteledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Caner Erkin İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title