Haberler

Çağla ve Alişan, Alasya'nın Vefat Haberini Canlı Yayında Öğrendi

Güncelleme:

Canlı yayın sırasında telefondaki izleyiciyle konuşan Alişan ve Çağla Şikel, Zeki Alasya'nın vefat haberini duyunca şok geçirdi.

Show TV'de yayınlanan 'Her Şey Dahil' programının yeni bölümünde Alişan ve Çağla Şikel, Zeki Alasya'nın vefatını duyunca şok geçirdi.

ACI HABER REJİDEN GELDİ

Canlı yayında bir izleyicinin telefonla bağlanarak hikayesini anlatması sırasında rejiden anons alan Alişan ve Çağla Şikel büyük üzüntü yaşadı. Duyduklarına inanamayan Alişan, "İsmi bir daha tekrarlar mısınız?" dedi.

İlgili Haberler

UZUN SÜRE KENDİLERİNE GELEMEDİLER

Üzücü haberi stüdyoyla "Zeki abi vefat etmiş." diyerek paylaşan ikili uzun süre kendine gelemeyerek programın akışına ara verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Zeki Alasya Alişan Magazin Haberler

500

Yorumlar (68)

elif. seyma. özturkmobilWeb@haberler.com:

Bende akasya. Duragini. Cok izlerdim zeki abiye allah tan rahmet. yakinlarina. Bas sagligi. Diliyorum . Mekani cennet. Olsun

13
91
yanıtYanıtla
gözde biryanmobilWeb@haberler.com:

zeki alasya bizim her akşam izledigimiz kücuk aga dizisini cok izlerdik allah unu öteki hayatta huzur bulsun. başimiz sag olsun

11
57
yanıtYanıtla
muammer:

vatanını seven akp ye oy versin . . . . cumhurbaşkanı gibi bi lider bidaha gelmez dünyaya. . . herkes konuşur akp yapar. . . . .

29
30
yanıtYanıtla
the gercek:

100 yildir bir basbakan , cumhurbaskani bekldik , allah lutfeyledi. Yedirmeyiz , yiktirmayiz. Muslumanim diyen veye kndini ulkesine adamis her vatandas icin tek adres AK PARTi

26
19
yanıtYanıtla
DemirmobilWeb@haberler.com:

Çok zorladı ağlamak için ama olmadı

33
2
yanıtYanıtla
BEDIRHAN3401mobilWeb@haberler.com:

Boyle salak programlari izleyen halkin kafasi hic bir zaman ilime bilime teknolojiye akademiye basmaz ancak boyle islerle ugrasir memelekette yerinde sayar durur

31
3
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Soytarı bunlar medya maymunu

28
3
yanıtYanıtla
lucas:

sanki ilk defa biri ölüyor.

23
7
yanıtYanıtla
BurAsi turkiyeMobil-IOS:

Iki geri zekali

24
5
yanıtYanıtla
LeventMobil-IOS:

Kastı ama gözyaşı akamadı

24
4
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title