Haberler

Spor yaparken amuda kalkan Çağla Şıkel, çenesinin üzerine düştü

Güncelleme:

Oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı yönünde çıkan haberleri yalanlayan model Çağla Şıkel, yaz sezonunu Çeşme'de geçiriyor. Son olarak amuda kalktığı pozunu takipçileriyle paylaşan Şıkel, talihsiz bir kaza geçirdi. Şıkel, zor hareket sonrası çenesinin üzerine düştü.

Son dönemlerde özel hayatıyla gündeme gelen Çağla Şıkel, bir taraftan kusursuz görünüşüyle de hayranlarından tam not alıyor. Sosyal medya üzerinden takipçilerini sağlıklı yaşam konusunda bilgilendiren Şıkel'e bu kez nazar değdi.

GÜNE SPORLA BAŞLADI

Sosyal medya sayfasından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken model ve sunucu Çağla Şıkel, güne spor yaparak başladı. Şıkel, son paylaşımıyla formda vücudunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Amuda kalkan Çağla Şıkel, çenesinin üzerine düştü

ÇENESİ ÇİZİLDİ

Yoga yaparken, amuda kalktığı fotoğrafı paylaşan ünlü model, paylaşımına, "Çenemin üzerine düşmeden az evvel" notunu düştü. Daha sonra Şıkel, çenesinin çizildiği bir karesini takipçileriyle paylaştı.

Amuda kalkan Çağla Şıkel, çenesinin üzerine düştü

FİT KALMANIN FORMÜLÜNÜ VERDİ

42 yaşında kusursuz fiziği ile dikkat Çağla Şıkel, formunu ve gençliğini nasıl koruduğunu da anlattı. Güzel manken, "Her şeyden azar azar yerim,şeker ve gazlı içecekten uzak dururum ve sporu bırakmam" dedi.

Amuda kalkan Çağla Şıkel, çenesinin üzerine düştü

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Çağla Şikel Instagram Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title