Haberler

Burcu Kara Ayrılığın Ardından İlk Kez Konuştu

Güncelleme:

Güzel oyuncu, iş adamı sevgilisi Tuncer Baydar'la olan ayrılığı ile ilgili sorulara ilk kez yanıt vererek dolandırıldığı yönündeki haberleri yalanladı.

Oyuncu Burcu Kara iş adamı sevgilisi Tuncer Baydar'la ayrılığı ile ilgili sorulara ilk kez yanıt verdi.

"SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE AYRILDIK"

Kara "Biten ilişkinin ardından konuşmam. Ama çok yanlış şeyler yazıldı. Şunu söyleyeyim. Saygı ve sevgi çerçevesinde ayrıldık" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Burcu Kara Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

sena:

aynen buğra ayla çok yakışıyorlardı ama kim kimi bıraktı bilemeyız tabi

1
0
yanıtYanıtla
TEZCAN:

Buğradan sonra bu tipte ne buldun kızım yaa

1
0
yanıtYanıtla
asdfgasdfasdas:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınSHERLOCK HOLMES ÖZEL DEDEKTİFLİK BÜROSU16. YILLIK EMEKLİ EMNİYET MENSUBU GÜVENCESİ İLE ÇALIŞMLARIMIZI TÜRKİYENİN 81 VİLAYETİNDE AKTİF OLARAK SÜRDÜRMEKTEYİZ. SIRASIYLA YAPILAN ÇALIŞMALAR AŞŞAĞIDAKİ ANA BAŞLIKLAR ALTINDA TOPARLANMIŞ OLUP MEVCUT RESMİ SİTEMİZİ SHERLOCK HOLMES ÖZEL DEDEKTİFLİK YAZARAK GOOGLEDEN ULAŞABİLİRSİNİZ. EŞ TAKİBİKİŞİ TAKİBİSEVGİLİ TAKİBİTEKNİK TAKİPSANAL TAKİPFİZİKİ TAKİPADRES TESPİTİBOŞANMA DAVASI ÖNCESİ DELİL TOPLAMAKAYIP ÇOCUK VAKASIVARİYET TESPİTİMALİ ANALİZHUKUK DANIŞMANLIĞIHIRSIZLIK VE DOLANDIRICILIKFİZİKİ VE BİLİŞİM SUÇLARISHERLOCK HOLMES ÖZEL DEDEKTİFLİK HİZMETLERİÖZEL PROGRAMLARLA TELEFON DİNLEME VE KAYDI MÜMKÜNDÜR !!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title