Haberler

Ayrılıkları hayranlarını derinden etkilemişti! Burçin Terzioğlu, yıllar sonra İlker Kaleli hakkında konuştu: Dost kaldık

Güncelleme:

Bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülenen oyuncu Burçin Terzioğlu, 3,5 yıl aşk yaşadıktan sonra ayrıldığı meslektaşı İlker Kaleli hakkında konuştu. Kaleli ile düşman olmadıklarını söyleyen güzel oyuncu, "Dost olarak kaldık, bu konu hakkında fazla konuşmayalım" dedi.

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, önceki akşam Bebek'te bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülendi. Terzioğlu, eski aşkı İlker Kaleli hakkında ilk kez konuştu.

"İMZA ATTIĞIM BİR PROJEM YOK"

Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Terzioğlu, "Yaklaşık 20 gündür evdeydim. Haftalar sonra sokağa çıktığım için mutluyum" dedi. Çok sayıda dizi ve film teklifi aldığını söyleyen ünlü oyuncu, "İmza attığım bir proje yok. Ama güzel bir projeden teklif alırsam muhakkak sizlerin haberi olur" şeklinde konuştu.

Burçin Terzioğlu'ndan çok konuşulacak İlker Kaleli itirafı

"İLKER İLE DÜŞMAN DEĞİLİZ"

Geçtiğimiz haftalarda İlker Kaleli'nin paylaştığı bir fotoğrafı beğenmesi hatırlatılan Terzioğlu, "İlker ile ilişkimiz bitti ama düşman değiliz. Dost olarak kaldık. Bu konuyla ilgili çok fazla konuşmaya gerek yok" diyerek şaşırttı.

Burçin Terzioğlu'ndan çok konuşulacak İlker Kaleli itirafı

Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli, 2018'de 3,5 yıllık birlikteliklerini sonlandırmıştı. İkili, dostça ayrıldıklarını açıklamıştı. Öte yandan 41 yaşındaki Burçin Terzioğlu'nun salaş ve makyajsız hali dikkat çekti.

Burçin Terzioğlu'ndan çok konuşulacak İlker Kaleli itirafı

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Burçin Terzioğlu DOST Partisi İlker Kaleli Haberler

500

Yorumlar (1)

Leyla Aybay:

Zaten daha önce böyle açıklamalar yapmıştı.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title