Haberler

Burak Akkul, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2 simit 2 kahveye verdiği paraya isyan etti

Güncelleme:

Ünlü TV programcısı Burak Akkul, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan aldığı simit ve kahvenin fiyatını eleştirdi. Akkul "Az önce Sabiha Gökçen'de iki simit iki kahveye 265 lira verdim. Bütün gün konuşmak istemiyorum" dedi.

Burak Akkul, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Akkul, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda simit ve kahve fiyatlarını eleştirdi.

"BÜTÜN GÜN KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

2 simit ve 2 kahveye verdiği paraya isyan eden Akkul, "Az önce Sabiha Gökçen'de iki simit iki kahveye 265 lira verdim. Bütün gün konuşmak istemiyorum" dedi. Akkul'un o paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

TEMMUZDA SİMİTE ZAM GELMİŞTİ

Öte yandan 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren simidin tanesi 5 liradan satılmaya başladı. Açma ve kek ise yüzde 25 artışla 5 liraya yükseldi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Simit Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (49)

sem sem:

hala alma diyenler olmuş yakında yaşama kardeşim gir geberde derler alooo burası benim ülkem hersey turistlere ucuz bize pahalı truristler hapur hupur havaalnında alıp yiyebiliyorken türk vatandaşı neden alamıyor neden evinden cantasına koyup yanında götürmek zorunda bunu sorgulayın

281
25
yanıtYanıtla
Ben ve sen:

Sana simit ve kahve al diye yalvardilarmi ? Alma kardesim eger pahali geliyorsa alma, sen almazsan o almazsa biz almazsak fiyatini mutlaka dusururler ya dusururler yada dukkani kapatirlar okadar basit.

124
163
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Sanki sana zorla aldırdılar alma kardeşim o zaman işiniz gücünüz tiyatro o yapılan havaalanını övmezsiniz yapılan yatırımları görmezden gelirsiniz Tam chp kafası işte

66
207
yanıtYanıtla
Cemal Gökçek:

Ozaman bim merketleri niye pahalı diye düşman ilan edildi Allah ıslah etsin

yanıt102
yanıt25
mesut:

Dünyanın her yerinde havaalanı fiyatları yüksek. Bunu bilmeyen mi var. Almak zorunda değilsiniz. Zorla satmıyorlar. Evine girerken fırından simit alsaydın ve kahveyi kendin yapsaydın 10-20 tl ye biterdi.. :))

75
153
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

13 dolar vermiş y.dışına git aynı ürün 20 dolar pravakatörlük terördür

20
204
yanıtYanıtla
Objektif taksi:

Hayırdır pahalı mı geldi? Bostancıdan Sabiha Gökçen havalimanına götürdüm yolcudan aldığım Taksimetreye ücreti, orada bana kahve simit almıyorsa, bizden kalite bekleyenler neden konuşmuyor? İBB, ulaşım ucuzlayacak derken otobüs, metro, metrobüs değil de taksiyi mi kastetti?

36
181
yanıtYanıtla
Kripto Kadir:

aç karnını doyur da git , yeme , içme,giyme , gezme diyolar , bunu diyenler yüzünden en düşük emekli maaşı 3500 TL . Bir düşünün Yaşınız dolmuş emekli olmuşsunuz , çocuğunuz üniversiteye gidecek, evlenecek , kiradasınız 3500 lira alıyorsunuz nasıl geçineceksiniz?

180
30
yanıtYanıtla
Zehra Emrah Kan:

Hukumet daha uyusun yada uyuyor gibi yapsin bu ülke bizimken biz mülteci olduk kendi vatanımızda hersey turistlere göre şekillenir oldu kardeşim biz bu ülkenin vatandaşıyiz cebimizdekine kast etmeyin artık herseyi tüm güzellikleri turist ler yaşıyor bizde avanak avanak bakıyoruz

168
39
yanıtYanıtla
rizeli:

konuşma o zaman 265 tl ye reklam yaptın daha ne istiyosun

47
158
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title