Haberler

Çocuklarıyla aynı pozu veren ünlü oyuncular, takipçilerini kırdı geçirdi

Güncelleme:

Yakın dostlar Bülent Şakrak, Erkan Kolçak Köstendil ve Ali Atay, oğullarının verdiği pozun aynısını vererek Instagram'dan paylaştı. Babaların verdiği poz ise takipçilerini kahkahaya boğdu.

Bülent Şakrak, Instagram hesabından Erkan Kolçak Köstendil ve Ali Atay ile birlikte çekilen fotoğrafı paylaştı. Yakın arkadaş olan üç oyuncunun çocuklarıyla birlikte aynı pozu vermesi sevenlerini güldürdü.

Oyuncu Bülent Şakrak, Instagram hesabından Erkan Kolçak Köstendil - Cansu Tosun, Ali Atay – Hazal Kaya çiftlerinin çocukları ve oğlu Ali'nin de bulunduğu kareyi "babalar ve oğulları" notuyla paylaştı. Şakrak, paylaştığı fotoğrafla 2 hafta önce dünyaya gelen Marsel'in yüzünü de ilk kez göstermiş oldu.

İşte ünlü isimlerin güldüren pozu...

Bülent Şakrak'tan yeni paylaşım: Babalar ve oğulları...

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erkan Kolçak Köstendil Instagram Ali Atay Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

EHO:

ÜÇÜDE SEVİMSİZ

4
17
yanıtYanıtla
Sevimsiz eho:

Sen cok mu sevimlisin tipik

yanıt8
yanıt3
deniz:

şunlara şu paralar kazandırılıyor ve lüks yaşatılıyorlar ya yazıklar olsun!

5
14
yanıtYanıtla
ZEBERCET:

Kıskanma çalış senin de olur. . .

yanıt0
yanıt0
deniz:

çalışmayan sağlıklı insan var mı? sorun kazanç farkı. bomboş, yarı boş topluma zarar ziyan işler yaşantılar sayesinde oyuncu şarkıcı topçu . . lüks yaşıyorlar. 10 sa emekçilikle ise yevmiye kazanılıyor. kazandırmayın bunlara bu paraları.

yanıt0
yanıt0
Muzeyyen:

Üçünü de çok seviyorum

14
3
yanıtYanıtla
Ne mutlu olmussun:

Ne yapalım ağlayak mı bayram mı yapalım tipik

yanıt0
yanıt4
Dun:

Altlarını da doldurdularsa ortalık fena batmıştır.

4
6
yanıtYanıtla
Ankara:

Kendilerini komik sanan;komikler

1
8
yanıtYanıtla
Ankara topigi:

Sen çok mu komiksin hadi film diziler çıkart gülek sana tipine tipik yaptıgım

yanıt2
yanıt1
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title