Haberler

Boşanma kararı alan Britney Spears, gizemli erkek arkadaşıyla görüntülendi

Güncelleme:

Kendisinden yaşça küçük oyuncu eşi Sam Asghari ile boşanma kararı alan dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, gizemli bir erkekle kameralara yakalandı.

5 yıl aşk yaşayan Britney Spears ile Sam Asghari 14 ay önce nikah masasına oturdu. Evliliklerindeki krizi aşamayan çift boşanma kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde 6 erkekle eğlendiği anları paylaşan şarkıcı, bu sefer de bir erkekle restoran çıkışı görüntülendi.

Hollywood yıldızı, West Hollywood'daki Craig's restoranından (23 Ağustos) Salı günü saat 22.00'de çıkarken, bilinmeyen bir arkadaşıyla yaptığı akşam yemeği sonrası buluşmasını özel tutmaya çalıştı.

Son günlerde eski kocasından ayrıldığını duyuran müzisyen, bu olay için özel güvenlik görevlisi ile görüntülendi, ancak bir diğer erkek arkadaşı da buluşma için ona eşlik etti. Britney aracına bindiğinde, adam onunla birlikte bindi, şoför tarafındaki koltuğun arkasında saklandı.

Britney Spears, Gizemli Erkek Arkadaşıyla Görüntülendi

Britney Spears, Gizemli Erkek Arkadaşıyla Görüntülendi

Haberler.com / Abdullah Teymur - Magazin

Britney Spears 3.Sayfa Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title