Haberler

Bomba iddia: Acun Ilıcalı, Netflix'e rakip olmak için platform kuruyor

Güncelleme:

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın yeni bir sektöre adım atarak Netflix benzeri bir platform kuracağı magazin basınına bomba gibi düştü. Yeni işi için çalışmalara başlayan Ilıcalı, resmi kurumlara başvuru yaptı.

Yayınladığı her program ile beğeni toplayan Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8'in ardından yeni bir platform kurmak için hazırlıklara başladığı ileri sürüldü.

RESMİ KURUMLARA BAŞVURU YAPTI

Dünya Gazetesi'nden Kerem Ülker'in haberine göre, Acun Ilıcalı, Netflix benzeri bir platform kuruyor. Habere göre Acun şimdiden resmi kurumlarla masaya oturdu. Netflix'in sansür olaylarıyla gündeme gelmesinin ardından harekete geçen Ilıcalı, platform için Turizm ve Kültür Bakanlığı dahil resmi kurumlara gerekli başvuruyu yaptı. Onay alması halinde işlerini hızlandıracak olan ünlü isim, Netflix'e rakip olmak için çalışmalara başlayacak.

Acun Ilıcalı, 2013 yılında MNG Holding'in patronu Mehmet Nazif Günal ile masaya oturarak TV8'i satın almıştı. Ilıcalı daha sonra alışveriş kanalı olan MNG Shopping'e ortak olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dünya Gazetesi Acun Ilıcalı Magazin Haberler

500

Yorumlar (66)

Mustafa Sakarya:

İnşallah olumlu haber gelir Acun Abi boşa kürek sallamaz her şey milletimiz için eminim bence buradada çok ama çok başarılı olacak bekliyoruz acun abi yolun açık olsun işlerin rast gelsin inşallah ŞAMPİYON??#Fortuna Sittard#????

12
30
yanıtYanıtla
Garip:

Her şey millet için mş3 acun kanalı nasıl aldı? Neşflikş kapatılır. Acun buna benzer kanal kurar. Bol reklam ve hükümet propagandası. Her şey para için...

yanıt6
yanıt1
Dila:

Yapsan ne olur acabaaa her kelimenin 3 de 1 bippp sesiyleyle sansürler saçma sapan içerikler çıkarırsınız ha bide reklam var tabii

26
6
yanıtYanıtla
SMMM:

TUTMAZ O İŞ, NE TVPLUSLAR TİVİBULAR GÖRDÜK, NETFLİX VARKEN PİYASAYA GİRİLMEZ

22
9
yanıtYanıtla
ZEBERCET:

Platformun adı TV 8. 75

25
6
yanıtYanıtla
Akıl küpü:

AKILLI OL TOKATI PATLATIRIM

yanıt7
yanıt6
Hoca:

Netflix gençleri ahlaksızlaştırıyor.

7
23
yanıtYanıtla
TABİKİ:

NETFİLİX PARALI VE İSTENİLDİĞİ GİBİ ŞİFRE KONULUYOR. İSTEYEN İZLER. AMA DİĞER KANALLAR ? ÇOK MU TEMİZ KANALLARIMIZ. . .

yanıt9
yanıt3
E:

Kardeş çocuk modu diye birşey var ücretsiz de değil Netflix parayı verip izliyorsun öyle çoluk çocuğun eline bilgisayar telefon verip başınızdan sağmak yerine gidin 2 kitap verin eline okusun bu kadar önemsiyorsanız

yanıt12
yanıt1
Dila:

Kardeşim çocuklar için olan özel bölümü var 18lik içeriklere şifreyle giriliyor türk televizyonu çok süperdi zaten sonuçta çocuğum sıkıldığı zaman çizgi film vb şeyler değilde televizyonda taciz sahnesini izlesin böyle insanlar oldukça türkiye asla gelişmeyecektir

yanıt9
yanıt2
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title